Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek mennyire tartósak a...

Nektek mennyire tartósak a gyakorin vagy bárhol máshol megismert emberekkel a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Az elején még jól elbeszélgetek velük, mindennaposak a levelek. Azután még hónapokig beszélünk és egy év elteltével örülök ha hetente/kéthetente ír az illető. Van olyan is, hogy én írok állandóan és utána nem írok napokig hátha keres magától de nem. Fogalmam sincs mit rontok el? Lehet már nincs kedve beszélni velem és ezért nem ír. 22/L
2014. aug. 4. 17:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az ilyenek valószínűleg csak meg akarnának fektetni, de mikor rájönnek, hogy ez túl sokáig fog elhúzódni és nem éri meg nekik a szenvedés lelépnek.
2014. aug. 4. 17:53
 2/11 anonim ***** válasza:

Én itt ismertem meg a legjobb barátomat, lassan 3 éve.

Sajnos nálam is ez a helyzet többnyire.

2014. aug. 4. 17:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nálam még ilyen hosszú ismeretség nem fulladt ki csak így. Talán a közös élmények, a találkozás hiánya okozza ezt, én legalábbis ezeket tartom a legvalószínűbb okoknak.
2014. aug. 4. 18:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Te nagyon szerencsés vagy, az enyémek egy délutánosak, pár naposak. :D
2014. aug. 4. 18:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem nagyon megy tartós kapcsolat kialakítása senkivel valamiért, főleg erről az oldalról nem. A legtöbb ember 1-2 levelezés után lekoptat meg elfordul tőlem.
2014. aug. 4. 18:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Semennyire, azért nincs 1 barátom se és ezért nem volt még bnőm 26 éves létemre. Hozzátenném, hogy nem én nem keresem őket, hanem ők sz@rnak rám magasról.
2014. aug. 4. 18:19
 7/11 anonim ***** válasza:

De direkt ismerkedési céllal írsz nekik, és ezt ők is tudják?

Nekem pl szoktak írni a válaszaim után privát üzenetet, ami még a kérdéshez kapcsolódott, de aztán minden másról is elkezdenek beszélni az emberek. Egy darabig próbáltam jófejnek tűnni, válaszolgatni rájuk, de ez nekem egy idő után sok. Semmi baj nincs ezzel, de egész egyszerűen nem azért válaszolgatok, hogy utána emberekkel ismerkedjek, beszélgessek. Az elmúlt fél évben már egy privát üzenetre sem válaszoltam, ha a témához kapcsolódott, a kérdés alatt válaszoltam inkább.

Nem lehet, hogy mások is így vannak ezzel? Egy darabig próbálnak jófejek lenni, de aztán too much lesz :/

2014. aug. 4. 18:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Én itt ismertem meg egy fiút több mint egy éve, és azóta is minden nap beszélgetünk :)
2014. aug. 4. 18:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Semennyire, max. 2-3 napos volt a leghosszabb, a legrövidebb 3 órás. Rendszerint már az elején érződik, hogy a felek nem egy hullámhosszon vannak.
2014. aug. 4. 18:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Én eddig egy jó barátot szereztem, ~5 hónapja beszélünk. Már nem olyan sűrűn, mert nem érünk már rá egymásra annyira, de tartjuk a kapcsolatot. Illetve itt ismerkedtem meg a barátnőmmel, lassan 2 hónapja, remélem vele nagyon sokáig fog még tartani. :)
2014. aug. 4. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!