Nektek mennyire tartósak a gyakorin vagy bárhol máshol megismert emberekkel a kapcsolat?
Figyelt kérdés
Az elején még jól elbeszélgetek velük, mindennaposak a levelek. Azután még hónapokig beszélünk és egy év elteltével örülök ha hetente/kéthetente ír az illető. Van olyan is, hogy én írok állandóan és utána nem írok napokig hátha keres magától de nem. Fogalmam sincs mit rontok el? Lehet már nincs kedve beszélni velem és ezért nem ír. 22/L2014. aug. 4. 17:52
11/11 anonim válasza:
Én 4éve ismerkedtem meg valakivel és azóta is nagyon jóba vagyunk és sokat beszélgetünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!