Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tegyem fel a kérdést,...

Hogyan tegyem fel a kérdést, hogy ne legyen félreérthető?

Figyelt kérdés

Elköltöztem egy másik városba a középiskola végett , és nincsenek ismerőseim .A Facebookon létre lett hozva egy csoport amibe a leendőbeli osztálytársaim vannak benne ... (Néhányat már ismerek közöttük , mert velük jártam általánosba)Nos arról lenne szó , hogy arra gondoltam , hogy felteszek egy olyan kérdést hogy : Kinek van kedve eljönni velem sétálni a városba ismerkedés céljából ... Az van , hogy félek , hogy ez egy kicsit furán hangzik mert vannak a csoportban fiúk megy lányok is .. és attól félek , hogy a lányok azt gondolják , hogy szerelmeskedni szeretnék , a fiúk meg azt hogy meleg vagyok ...

Hogyan tehetném fel a kérdést ? Kérlek segítsetek !

2015. júl. 16. 20:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Szombaton valaki pizza? természetesen nem fizetek senkinek :D"

mondjuk, de én még sosem szóltam senkihez

2015. júl. 16. 23:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Pizzázás: Veszel két nagy pizzát aztán 64cm asszem azzal jól tud lakni 15 ember ha te vágod fel a pizzát.

Vagy felhívod a házadba beszélgetni dumálgatni. Aztán iszogatok közbe TVztek.

2015. júl. 17. 02:49
 13/15 anonim válasza:

Nalunk is volt ilyen tavaly..

'Sziasztok. Jo lenne ha mar suli elott kicsit megismernenk egymast. Nem lenne kedvetek egy osztalytalihoz?' Valahogy igy:)

2015. júl. 17. 11:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat !
2015. júl. 17. 11:48
 15/15 anonim válasza:
A #13nak igaza van.Írd meg hogy kéne egy talit szervezni és onnantól megtervezitek közösen hogy mikor meg hol.
2015. júl. 19. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!