Hogyan tegyem fel a kérdést, hogy ne legyen félreérthető?
Elköltöztem egy másik városba a középiskola végett , és nincsenek ismerőseim .A Facebookon létre lett hozva egy csoport amibe a leendőbeli osztálytársaim vannak benne ... (Néhányat már ismerek közöttük , mert velük jártam általánosba)Nos arról lenne szó , hogy arra gondoltam , hogy felteszek egy olyan kérdést hogy : Kinek van kedve eljönni velem sétálni a városba ismerkedés céljából ... Az van , hogy félek , hogy ez egy kicsit furán hangzik mert vannak a csoportban fiúk megy lányok is .. és attól félek , hogy a lányok azt gondolják , hogy szerelmeskedni szeretnék , a fiúk meg azt hogy meleg vagyok ...
Hogyan tehetném fel a kérdést ? Kérlek segítsetek !
"Szombaton valaki pizza? természetesen nem fizetek senkinek :D"
mondjuk, de én még sosem szóltam senkihez
Pizzázás: Veszel két nagy pizzát aztán 64cm asszem azzal jól tud lakni 15 ember ha te vágod fel a pizzát.
Vagy felhívod a házadba beszélgetni dumálgatni. Aztán iszogatok közbe TVztek.
Nalunk is volt ilyen tavaly..
'Sziasztok. Jo lenne ha mar suli elott kicsit megismernenk egymast. Nem lenne kedvetek egy osztalytalihoz?' Valahogy igy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!