Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne legyen félreérthető?

Figyelt kérdés

Egy fiú ismerősöm meghívott filmezni hozzá (rajzfilm), egy évvel idősebb tőlem. Nagyon jóba vagyunk, bár néhány hónapja láttam, hogy szeretne tőlem többet barátságnál. Elutasítottam, mivel nem ismerem. Azóta barátnője volt, de szakítottak (szerintem miattam, mert megmondtam, hogy véleményem szerint nem lesz túl hosszú távú... a lány eléggé züllött, nagyon könnyelmű, a fiú pedig túl céltudatos hozzá) viszont még mindig tartják a kapcsolatot(facebook-on látom, néha ilyeket ír ki a lány: az együtt tötltött percek, amíg együtt voltunk, stb). A fiú volt mindkettőnknél locsolni, és ilyeket irtak ki: fiu: " te vagy az egyik legfontosabb személy az életemben ! :)".

Nekem ez nagyon zavaros. Gondoltam beszélek a fiúval erről az egészről, de mit tegyek, hogy ne bántsam meg és mégis megtartsam a távolságot? :/

2012. ápr. 12. 13:09
 1/4 A kérdező kommentje:
amugy én 17, ő 18, a lány 16
2012. ápr. 12. 13:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ezt meg tudnád fogalmazni kicsit érthetőbben?

Igazából mit szeretnél neki megmondani? Hogy nem akarsz tőle semmit? De hogy jön ide a mozizás?

Kicsit össze-vissza írsz, és nem egészen világos.

28/n

2012. ápr. 12. 13:14
 3/4 A kérdező kommentje:
a filmezés nála lesz, otthon. Nem olyannak ismerem, aki egy lányt csak azért hív meg filmet nézni, hogy megmutassa neki mármint a filmet. Gondolom fogunk beszélgetni is és én annakidején azért mondtam nem-et, mert nem ismertem és azóta sem távolodtunk el. Szerintem ezt mind azért, mert reménykedik abban, hogyha megismerkedünk mégjobban, össze fogunk jönni. De én nem igazán szeretném ezt...
2012. ápr. 12. 13:17
 4/4 anonim ***** válasza:
hat keves az eselye hogy mint barat elfogad ha tetszel neki! a srac nagyon tapasztalt es kiegyensulyozott, bolcs es kielegult kell legyen hogy ez megtortenjen.
2012. ápr. 12. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!