Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszersem kérdése:
Nagy korkülönbség, legyen szünet, ameddig befejezem az iskolát?
Figyelt kérdés
Életem legszebb kapcsolatában élek, csak ez a felállás van, hogy 21 év korkülönbség van közöttünk. Én 18 vagyok, még iskolába járok és Ő dolgozik. Eléggé ismert személyiség városunk szintjén. Nagyon figyelmes, mindenhol láthatnak minket, nem bújkálunk, de tudom, hogy kellemetlen lenne bárkinek, ha azzal próbálnák Őt rágalmazni, hogy iskolás lányokat bolondítgat. Mivel ismerik, ezért mindig megnézik, hogy kivel is láthatják. És én nem akarom ezt, hogy olyan színben tüntessék fel...Szeretem...Azt szeretném, hogy kiteljesedve és boldogan tudjuk ezt megélni. Vajon kell a szünet, lenne értelme...2012. ápr. 5. 10:19
1/6 anonim válasza:
Mivel már 18 vagy, 'jogilag' nem szólhat meg titeket senki. ha boldogak vagytok és nem érzitek a nagy korkülönbség hátrányait, addig nincs baj.
2/6 anonim válasza:
jézusom 40 éves a pacák és ilyen fiatal punci kell neki.
feláll neki?
3/6 A kérdező kommentje:
Nem is jogi kérdések foglalkoztatnak, hanem figyelmi kérdések.
2012. ápr. 5. 10:55
4/6 anonim válasza:
Nem értem mi a probléma,de komolyan!
Ő mondta, hogy tartsataok szünetet,amíg le nem érettségizel,vagy mi?
5/6 A kérdező kommentje:
NEm, én gondoltam erre esetleg, hogy könnyebb legyen Neki.
2012. ápr. 5. 12:27
6/6 anonim válasza:
életed legszebb kapcsolatában élsz, te meg el akarod baszni és szenvedni akarsz, mert valamin rágódnod kell, ugye?
kit érdekel, mit gondolnak mások.
aki elítél, azt nem fogja érdekelni, hogy van-e már érettségid vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!