Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érez irántam valamit?

Figyelt kérdés

Tudom, eléggé szánalmas hogy itt teszem fel ezt a kérdést, de teljesen kétségbe vagyok esve.. :S Elmesélem a kis történetem, hogy értsétek miről is van szó :)

Ez az egész még szeptemberben kezdődött. A zenekarral aminek a tagja vagyok fellépni mentünk, más zenekarokkal , tánccsoportokkal. Sokan voltunk, így egy busszal mentunk. Vissza fele zenélgettünk, énekelgettünk, és valahogy mellém keveredett :)

Amikor énekeltük a dalokat meghallotta a hangom és percekig csak nézett és mosolygott rám.. Aztán nyomott egy puszit az arcomra, és azt mondta fülig mosollyal az arcán: 'nagyon ügyes voltál'.. Teltek múltak a hónapok a első találkozásunk óta .. És egyszer csak megláttam.. Épp ment fel a lépcsőn a haverjával, amikor meglátott vissza ment pár lépést, és némán mosolygott :) Megint nem láttuk egymást hónapokig.. aztán jött az öröm hír! Tagja lett a zenekarnak :) jött az első próba, puszival köszöntött :) kérdezgetett, mosolygott.. Idővel néha rám is írt fb-n.. Idővel is így ment.. Puszikat nyomott az arcomra, szóval ilyeneket csinált..

Kereste a társaságom.. Meg azt mondta hogy olyan aranyos vagyok. Egyszer megsimította az arcom és azt mondta : 'te arany'.. És csak ez megy körbe, körbe.. Amikor már majdnem elfelejtem mindig tesz valami olyant :( lehet tetszem neki, de a korkülömbség miatt ez nem menne , és ezt szerintem tudja ő is.. Hiába vagyok testileg és lelkileg is érettebb :( a fiú 18 és én 13 ..nem bírom, folyton csak rá gondolok..

2012. márc. 31. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki de a korkülönbségi elvárások miatt nem tesz semmit
2012. márc. 31. 21:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, én is valahogy úgy érzem.. Mert nekem az eszem azt mondaná hogy ne, a szívem pedig hogy igen..olyan rossz nekem ez a tétlenség :(
2012. márc. 31. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:
En is voltam regen hasonlo helyzetben. Nem is lenne olyan sok az 5 ev korkulonbseg, de pont a kritikus korszakban, mar a 2 ev is eleg sok. Lehet,hogy de eretebb vagy a korodnal, de ezt egy 18 eves ferfi nemigazan tudja mire velni. Nem akarok csalodast okozni, deha meg lenne koztetek valami, az a torvenyben pedofilianak tekintheto. Sajnallak, nekem is volt ilyen, fel kellett andom minden remenyt, de csak az segitett, hogy megkertem, hagyja abba ezeket a felreertheto dolgokat:) Nekedis konnyebb lesz. 19/L
2012. ápr. 1. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!