Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érez irántam valamit?
Tudom, eléggé szánalmas hogy itt teszem fel ezt a kérdést, de teljesen kétségbe vagyok esve.. :S Elmesélem a kis történetem, hogy értsétek miről is van szó :)
Ez az egész még szeptemberben kezdődött. A zenekarral aminek a tagja vagyok fellépni mentünk, más zenekarokkal , tánccsoportokkal. Sokan voltunk, így egy busszal mentunk. Vissza fele zenélgettünk, énekelgettünk, és valahogy mellém keveredett :)
Amikor énekeltük a dalokat meghallotta a hangom és percekig csak nézett és mosolygott rám.. Aztán nyomott egy puszit az arcomra, és azt mondta fülig mosollyal az arcán: 'nagyon ügyes voltál'.. Teltek múltak a hónapok a első találkozásunk óta .. És egyszer csak megláttam.. Épp ment fel a lépcsőn a haverjával, amikor meglátott vissza ment pár lépést, és némán mosolygott :) Megint nem láttuk egymást hónapokig.. aztán jött az öröm hír! Tagja lett a zenekarnak :) jött az első próba, puszival köszöntött :) kérdezgetett, mosolygott.. Idővel néha rám is írt fb-n.. Idővel is így ment.. Puszikat nyomott az arcomra, szóval ilyeneket csinált..
Kereste a társaságom.. Meg azt mondta hogy olyan aranyos vagyok. Egyszer megsimította az arcom és azt mondta : 'te arany'.. És csak ez megy körbe, körbe.. Amikor már majdnem elfelejtem mindig tesz valami olyant :( lehet tetszem neki, de a korkülömbség miatt ez nem menne , és ezt szerintem tudja ő is.. Hiába vagyok testileg és lelkileg is érettebb :( a fiú 18 és én 13 ..nem bírom, folyton csak rá gondolok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!