Baj ha handkammer jade-el annyira jóban vagyok es olyan rég ismerem hogy szinte a testvérem?
Figyelt kérdés
Óvodába együtt jártunk es hat teljesen jo barátok lettünk es vagyunk most is de szerintem ezért sokan hülyének tartanak!2015. júl. 6. 22:05
2/6 anonim válasza:
Nem tudom ki az, azt se tudom, hogy ha ez a neve, miért kell kisbetűvel írni. A helyesírásról ne is beszéljünk.
De jó, hogy ilyen jóba vagytok. Én is jól el szoktam beszélgetni a sarkon a dohányboltos lányokkal.
3/6 anonim válasza:
Az valami kitalált, fantázia barát vagy mi?:D
4/6 anonim válasza:
Itt az baj hogy ezt te beképzeled magadnak. Már csak azért se tartom igazi kérdésnek, mert akkor ilyen baromságot nem kérdeznél. Jade meg szerintem életébe nem beszélt veled...
5/6 anonim válasza:
Szerintem is elég kamu az egész. Ha szinte a testvéred lenne, akkor nem kérdezgetnél ilyeneket, mert nem érdekelne, hogy ki mit gondol, egy barátságra nem lehet befolyással mások véleménye. A Jade utálok 99%-a még nem is látta élőben, nem beszélt vele élőben, csak mondják a magukét. Interneten pedig nagyon sok mindent be lehet adni az embereknek, mindenki nagy szájú és gátlástalan lehet ha akar, ezt értem a Jade-nek írogatokra és Jade-re is.
6/6 anonim válasza:
Én a testvérem nevét le tudom írni helyesen.
Egyébként meg aki nem tudná: ő egy nem túl megnyerő személyiséggel megáldott, "kissé" nagyképű "tini netceleb". (Nem akartam csúnyán kifejezni magam.)
A kérdés persze kamu, de most ha így lenne, akkor is, ez a ti kettőtök dolga lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!