Ha 5 éve nem ad hírt magáról a testvérem, mi a teendő?
Figyelt kérdés
5 évvel ezelőtt elutazott Londonba, azóta nem tartja velünk a kapcsolatot, mi pedig nem tudjuk megkeresni. Egyéb okok miatt nem kerestettük őt eddig, hiszen attól féltünk, hogy azzal többet ártunk neki (belekeverték egy dologba, amiben nem volt hibás, mégis őt keresték a rendőrök és zaklatták éveken keresztül). Viszont ennyi év után, csak reménykedtünk, hogy jelentkezik, de már teljesen reménytelenek vagyunk. Mi ilyenkor a teendő? És nem szeretnék olyan megjegyzést, hogy miért nem előbb jöttünk erre rá...:(2015. máj. 21. 21:21
1/4 anonim válasza:
Én nem keresném.
Ha kiment londonba a kiérkezése pillanatában vehetett volna egy sim kártyát amiről felhívhatta volna a családját hogy épségben megérkezett.
Én voltam londonban és pontosan ez volt az első dolgom.
A jelek szerint a testvéred ezt a későbbiekben sem tette meg.
És nem gondolom hogy miután megérkezett azonnal akkora bajba került hogy azóta sem tud jelentkezni.
Majd ha akar valamit előkerül, gondolom tudja hol érhet el.
3/4 A kérdező kommentje:
Ha meglennének ezek az elérhetőségei (nincs facebookja), nem tettem volna fel a kérdést.
2015. aug. 17. 20:49
4/4 anonim válasza:
Facebookon irj MINDEN embernek aki londonban él.
én is igy cinaltam 10 eve nem láttam a rokonomat.csak 6 embernek irtunk ár jelentkeztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!