Miért nincsenek barátaim?
Figyelt kérdés
Egy normális átlagos lány vagyok barna hosszu hajjal es zoldesbarna szemmel, 163 cm vagyok es 57 kg :) Itt a nyár es otthon vagyok :/ Nincs kivel elmenni ide-oda! Csak egy jó társaságra vágyok. Budapesti vagyok L152015. jún. 28. 13:27
11/16 A kérdező kommentje:
Az tök jó hát én nem szoktam online-on játszani semmit :D de akkor neked tök jó :) Hát vannak nekem is osztálytársaim csak mindegyik kétszínű köcsög kibeszélnek Mindenkit :/ ugyhogy nem foglalkozok velük, az osztályok a van egy lány csak vele vagyok joba :)
2015. jún. 28. 20:58
12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó#persze ismerkedhetünk :)
2015. jún. 28. 21:00
13/16 1112 válasza:
Há' mert normális, átlagos lány vagy. Meg ne változz mások kedvéért! Ha változol, csak magadért!
14/16 A kérdező kommentje:
Igy lesz hat leszarom a masokat 😂 (mar Bocsi) de mas engem nem erdekel :)
2015. jún. 28. 22:18
16/16 A kérdező kommentje:
Írtam privit :)
2015. jún. 29. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!