Miért nincsenek barátaim? L19
Figyelt kérdés
Folyton csak mesélik, hogy itt voltak meg ott, milyen jó volt és engem soha nem hívnak. Ha én hívom őket csak akkor találkozunk. Annyira rossz érzés. Miért nincsen egy igaz barátom? nem értem miért nem hívnak? ennyire rossz társaság vagyok akkor ha én hívom őket akkor miért jönnek el?2015. jún. 13. 18:37
1/7 anonim válasza:
Szerintem szerencsés vagy, hogy Veled elmennek :)
Én nem rég hívtam el egy lányt valahova, de még csak annyit se volt hajlandó vissza írni, hogy bocs nem...
Előtte meg egy másik folyamatosan kifogásokat talált ki, de végül bevallotta, hogy nem bírja a társaságom.
Szóval örülj, hogy van társaságod :)
20/F
2/7 anonim válasza:
Szerintem kicsit se a te hibád ...Biztos jó barát vagy de ha nem hívnak arról nem tehetsz .Talán kérdezd meg h mit csinálnak és ha mennek valahova kérdezd meg hogy mehetsz-e te is :) Engem nagyon ritkán hívnak el bárhova :) 14F
3/7 anonim válasza:
Engem se hívnak sehova és ha én hívom őket, akkor meg senkinek se jó az időpont. Mindenesetre érdekes, de lehetnének őszinték. 15/L
4/7 anonim válasza:
Dettó ugyanígy.
És most egyedül vagyok a Balatonnál. :/
Jó lenne a társaság itt.
5/7 anonim válasza:
Mert elvannak kényelmesedve és mindenki arra vár, hogy valaki kimozdítsa...
Vagy van nekik társaságuk és rád nincs szükség de ha lépsz akkor tök8, esetleg meglennének az egész nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!