Miért nincsenek barátaim?
gondolom nem szoktál eljárni olyan helyekre ahol barátkozhatnál
Nekem 16 éves koromig nem is voltak igazán barátaim max akikkel az iskolában beszélgettem de az meg nem is barátság volt igazából
Szerintem iratkozz be valami nyári szakkörre vagy táborba vagy valami helyi önkéntes dologra pl állatkertben segíteni vagy nyári munka fiatalokkal
ott össze lehet barátkozni már az első nap mindenki keres magának valakit :)
első vagyok googlen találtam egy ilyen barátkereső oldalt (nem társkereső!) ahol barátokat keresnek nem ismerem de szerintem egy próbát megér :)) amúgy a legjobb barátomat a neten ismertem meg és egy városban lakunk utána összebarátkoztam az ő barátaival és így tovább belecsöppentem a társoságukba és nagyon örültem neki mert mindenki nagyon szimpatikus volt és szürke kisegérből mosolygós pillangó lettem :DD kb
Menj ismerkedni, esetleg osztálytársakkal, vagy régi ismerősökkel. Nekem se volt igazi jó barátom 16-17 éves koromig.
Nekem 2 barátom van, mindkettő osztálytársam volt gimiben, én elmentem máshova 2 év után, de csak velük tartottam a kapcsolatot. Együtt játszottunk online, azt így a kockulásból barátság lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!