Mi lehet emögött?
Van egy Fülöp-szigeteki barátom (15/L). Ma ahogyan néztem a Facebookját, láttam hogy két nappal ezelőtt bejelölt egy fiút hogy párkapcsolatban vannak. Megnéztem az előbb, és ezt a fiút szintén 2 napja jelölte be a Facebookon mint ismerőst. Most ez még rendben lenne, de ez a srác a föld másik oldalán él, azt sem tudja hogy hol van magyarország. Nem jellemző a barátomra hogy pasizna, szégyenlős típus, elképzelhetetlennek találom hogy visszaigazolná ha valaki bejelöli viccből mint a csaját. Rákérdezni meg nem szeretnék, mert úgy sem adna választ rá, még meg is sértődne. Lehetséges hogy Skypeon tartják a kapcsolatot? Létezik ilyen hogy összejönnek neten keresztül? Mert ez a lány minimum 5 évig még itt fog élni és csak 3 hetet van a fülöpszigeteken minden télen. Azt pedig kizártnak tartom hogy a srác jöjjön ide mert elég jól élnek ott.
(15/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!