Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak véletlen vagy van valami több is emögött?
Figyelt kérdés
van egy pasi, aki szemmel láthatóan nagyon stíröl folyton. gyakran találkozunk munkából kifolyólag (nem munkatárs) nem is bezsélünk csak gyakran vagyunk egy helyen, és olyankor nézeget. gyakran felbukkan ott ahol én vagyok, mikor neki nincs is arra dolgam ezek már semleges helyek. volt hogy kíváncsiságból direkt előtte beszéltem telefonon valakivel hogy mikor hol leszek, és láss csodát ő is ott termett. viszont volt már mikor szóba akartam vele elegyedni, akkor meg nem nyutott. akkor ez most mi?2015. febr. 2. 18:08
1/2 A kérdező kommentje:
nem nyitott.
2015. febr. 2. 18:08
2/2 anonim válasza:
Biztos, hogy többet szeretne, de szerintem fél is egyben tőled, elérhetetlennek tűnsz neki.
Kezdeményezz többször beszélgetést vele, csak nem halsz te sem és ő sem bele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!