Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyi pénzt illik adni esküvőre?

Mennyi pénzt illik adni esküvőre?

Figyelt kérdés
Velem egykorú (20-as évek eleje), egyetemista barátnőmnek (nem a legközelebbi barátnőm, de jóban vagyunk és elhívott az esküvőre) lesz az esküvője. Mennyi pénzt illik adni, ha még nincsen saját keresetem, tehát nem tudom olyan nagy kiadásokba verni magamat?
2015. jún. 15. 18:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Oké, kérdező, szarj ezekre a panelprolikra, itt a százmillió kérdésből kilencvenet büdös panelcsótányok írnak, ruppótlan nyomorgó senkiháziak akik azok is maradnak (IGEN AZ MARADSZ ÉS VEDD MAGADRA A SZAROSINGET ÖLTÖZZ CSÓTÁNY). Itt ne tegyél fel kérdéseket, mert a szaros csótánycsóróférgek kinyitják a pofájukat anonim:)
2015. jún. 15. 20:57
 22/22 anonim válasza:
Szerintem ez olyan hülyeség h. ennyit meg annyit illik adni, meg a vacsora ára meglegyen. milyen már ez? egyrészt mindenki annyit ad, amennyit tud és akar, másik az h. ne azért csináljon már vki esküvőt, h. az ára visszajöjjön.Ez kb olyan mintha előre megmondanák, h. ennyi a belépő fejenként. Mi nem vagyunk tehetősek és a családunk sem, 50fős lagzink volt, de rohadtul nem érdekelt ki mennyit ad és így is szép összeg befolyt,aminek nagyon örültünk persze.A lényeg, hogy együtt legyünk a szeretteinkkel és együtt örüljünk velük.
2015. jún. 16. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!