Mennyi pénzt illik adni esküvőre?
20e
én ennyit adnék és nem vagyok irigy az előző válaszolókra és magyar vagyok képzeljétek el, ti meg a rokonotoknak adtatok kétszázezres összeget, lelketek rajta, ha megtehetitek, itt viszont nem rokonról van szó. Szóval 20 e.
4-es vagyok.
Svájcban élek, emiatt is tudtam ennyit adni, itt 2 millió forint egy átlag havi fizetés, szóval nem egy nagy összeg, pl. egy lakás bérlésére 700 ezer forintot költök havonta.
Kérdező és többiek, nem provokálni akartam, csak leírtam, hogy én mennyit adtam. Utána láttam a jól el vagy eresztve kommenteket és gondoltam tisztázom gyorsan a dolgot, hogy külföldről van szó.
Egyébként elnézést kérek, ha esetleg valakit megbántottam!
#17: Az vagyok, aki írta, hogy van pénz.
Én most nem tudom eldönteni, hogy:
1. Szórakoztál és valójában bajuszpusztán laksz, nem Svájcban
2. Valóban igaz, amit állítasz és nem provokálni akartál
3. Igaz, amit mondasz, de provokálni akartál :D
Így hát ezeket válaszolom a különböző esetekre:
1. No comment
2. Köszönöm a kérdező nevében is a segítségedet
3. Köszönöm a kérdező nevében is, hogy szebbé tetted estéjét ezzel az információval
20-as? Mi van, romlott a forint vagy drágult a töltött káposzta? Eddig családtagnak is 10 ezer volt a beugró.
Én nem mennék el a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!