Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyi pénzt illik adni esküvőre?

Mennyi pénzt illik adni esküvőre?

Figyelt kérdés
Velem egykorú (20-as évek eleje), egyetemista barátnőmnek (nem a legközelebbi barátnőm, de jóban vagyunk és elhívott az esküvőre) lesz az esküvője. Mennyi pénzt illik adni, ha még nincsen saját keresetem, tehát nem tudom olyan nagy kiadásokba verni magamat?
2015. jún. 15. 18:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

20e

én ennyit adnék és nem vagyok irigy az előző válaszolókra és magyar vagyok képzeljétek el, ti meg a rokonotoknak adtatok kétszázezres összeget, lelketek rajta, ha megtehetitek, itt viszont nem rokonról van szó. Szóval 20 e.

2015. jún. 15. 19:02
 12/22 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Svájcban élek, emiatt is tudtam ennyit adni, itt 2 millió forint egy átlag havi fizetés, szóval nem egy nagy összeg, pl. egy lakás bérlésére 700 ezer forintot költök havonta.

2015. jún. 15. 19:03
 13/22 A kérdező kommentje:
Oké, ez tök jó, hogy te ennyit keresel, de a magyar viszonyokat vedd már figyelembe, meg azt, amit leírtam, hogy nem dolgozom, a szüleim pénzét fogom így költeni, plusz nem a családtagom, sőt nem is a legközelebbi barátnőm az illető!
2015. jún. 15. 19:05
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mindenki úgy eleresztve mit te, szóval nem értem miért provokálsz. Mert ez az. Szerintem nem szégyen egy húszezressel beszállni, meg mi szükséged arra, hogy itt bizonyíts névtelen vadidegeneknek, hogy neked mennyi zsetonod van. Örülj neki, engem meg nem érdekel.
2015. jún. 15. 19:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Most látom svájcban élsz. Hát igen... Nem mindegy azért.
2015. jún. 15. 19:07
 16/22 anonim ***** válasza:
Kérdező: egy 20 ast érdemes adni. De szerintem a legérdemesebb valami kibúvót keresni, ha nem vagytok olyan közeli barátnők.
2015. jún. 15. 19:09
 17/22 anonim ***** válasza:

Kérdező és többiek, nem provokálni akartam, csak leírtam, hogy én mennyit adtam. Utána láttam a jól el vagy eresztve kommenteket és gondoltam tisztázom gyorsan a dolgot, hogy külföldről van szó.

Egyébként elnézést kérek, ha esetleg valakit megbántottam!

2015. jún. 15. 19:10
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

#17: Az vagyok, aki írta, hogy van pénz.

Én most nem tudom eldönteni, hogy:

1. Szórakoztál és valójában bajuszpusztán laksz, nem Svájcban

2. Valóban igaz, amit állítasz és nem provokálni akartál

3. Igaz, amit mondasz, de provokálni akartál :D

Így hát ezeket válaszolom a különböző esetekre:

1. No comment

2. Köszönöm a kérdező nevében is a segítségedet

3. Köszönöm a kérdező nevében is, hogy szebbé tetted estéjét ezzel az információval

2015. jún. 15. 19:28
 19/22 anonim ***** válasza:

20-as? Mi van, romlott a forint vagy drágult a töltött káposzta? Eddig családtagnak is 10 ezer volt a beugró.

Én nem mennék el a helyedben.

2015. jún. 15. 19:59
 20/22 anonim ***** válasza:
bajuszpuszta és a svájci jólét között van némi átmenet. De minden elnézésem kérem attól, aki a bajuszpusztai húszezresemet sértésnek venné. Tényleg én kérek elnézést, ha a gyereketekre kéne ennyit költenetek büdöskölökmérnemdógzik, lenne a válasz.
2015. jún. 15. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!