Miért nem érdekel senkit a világon, hogy létezem?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, gimnáziumba járok .Nincs sok barátom, aki van, azzal elég mély a kapcsolatom. Legalábbis eddig ezt hittem. Viszont múlt héten a legjobb barátnőm elutazott és volt időm gondolkozni. Tegnapelőtt ért haza, és hiába kerestem (felhívtam, facebookon írtam neki), hiába találkoztunk tegnap de nem mesélt semmit. A többi osztálytársunknak igen, engem viszont semmibe vesz. Ma is úgy volt, hogy találkozunk, de nem jött el.
Sajnos már több "barátommal" történt ilyen, de senki nem mondja a szemembe, hogy zavarom őket. Ezáltal elfogytak az emberek körülem. Egyedül érzem magam és nem tudom, hogy mit rontottam el.
2015. jún. 7. 13:44
1/8 anonim 

válasza:

Pedig nem vagy egyedül. Engem érdekel,hogy létezel :)
2/8 anonim 

válasza:

Mindig az sodródik el a magtól, aki nem kapaszkodik erősen. Lehet nekik több megegyező tulajdonságuk, hobbijuk, érdeklősési körük van, te meg kicsit kilógsz a sorból. Én 8 évet húztam le így egy négyes barátságban, a legvégén minden előjel nélkül "dobtak az alomból", mert én nem oda mentem továbbtanulni, ahova ők, meg nem voltam olyan gazdag család gyereke, meg nekem volt a legtöbb szépséghibám. Hány évesek vagytok?
3/8 anonim 

válasza:

Hány évesek vagytok? Hülye kérdés volt,bocsiiii :)
4/8 anonim válasza:
az első válaszoló tök cukin válaszolt :)
5/8 anonim 

válasza:

neked legalább papíron van barátod...
6/8 A kérdező kommentje:
Már papíron sincs....
2015. aug. 16. 06:55
7/8 anonim 

válasza:

Ismerős, de ha nincs rá oka szerintem sza*d le van még rajta kívűl 8 milliárd ember aki a barátod lehetlehet :)
8/8 egy naaagy fan 

válasza:

Van aki megszakad egy barátért! Nézz körül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!