Szerintetek is jogosan haragszom rá?
Mi az hogy részben miatta szakítottál a fiúval ?
Ha szeretsz egy másik embert akkor téged csak úgy le lehet beszélni róla ?
Neked nincs semmi egyéniséged, gyenge vagy túlérzékeny és befolyásolható. Ha azt mondja a barátnőd hogy ugorj a kútba te még azon is elgondolkozol.
Magadat kéne rendbe hoznod nem pedig másokra haragudni.
És mi mi van akkor a ha tényleg megkérdezik a fiút hogy zavarná-e hogy rajtad van az a ruha ?
Nem tudom mit vagy ettől úgy oda.
A BARÁTOK nem tesznek ilyet...
Amikor a lányom bekerült egy suliba OKJ-s képzésre, 2 lánnyal nagyon jóba lett. Ő azt mondta, a legjobb barátnői, ölnének egymásért... aztán történt a városunkban egy öngyilkosság, kisgyerek is köthető az eseményhez, nagyon megrázó, kiborító volt az egész. Aznap, az egyik lány hívta a lányomat, hogy a másik lány felvágta az ereit, öngyilkos akart lenni, menjen át hozzá. A nap történése, és ez a hír teljesen kiborította alányomat, érthető módon. És tudod mi történt? Mindkét lány ott ült a szobában, és röhögtek, azt mondták nagy poén volt... Szerinted tesznek ilyet barátok ? Szerintem nem... bocs ha esetleg untattalak a sztorival, de úgy éreztem tanulságos eset lehet, hogy kit/ket tartunk a barátunknak....
Nem, nem jogos a haragod!
Haragudni csak magadra haragudhatsz, hogy még mindig barátnődnek nevezed és tartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!