Jogosan haragszom?
ha neki is régebbóta tetszik, akkor szerintem nem "jogos"
Persze nem esett jól,de túl kell tenni magad.
Igen! Jogosan!
Gusztustalan volt, amit a "barátnőd" tett.
Ugyanis az ilyen "barátnőktől" mentsen meg az Isten mindenkit.
Ja bocsánat azt nem láttam,hogy eddig nem érdekelte.
Akkor jogos
Jogosan! Lecsapott rá, mint a hiéna.
Barátnő ilyet nem tesz. Ha eddig észre sem vette, akkor most bizonyítani akar, hogy ő különb?
Hát, nem az! Ez a barátság elárulása.
az ilyet ne nevezd barátnak, orulj, hogy megszabadultal tole leher, hogy fajdalmasan kellett erre rajonod mert nem csak a baratnodet veszitetted el hanem a fiut aki tetszik... gusztustalan huzas volt a csajtol..
de ha fiu meg kepes volt vele osszejonni o se sokkal kulonb.. foleg habtuta h akarsz tole valamit es a baratnoddel osszejon. megerdemlik egymast. neked pedig kitartas jon egy jobb pasi aki nem ilyen :-) :-) :-) :-)
Jogosan..
ha ilyen barátom lenne ellenségekre nem is lenne szükségem.
Szerintem:
- a barátnőd bizonyítani akart magának vagy neked, hogy ő a jobb nő- ha ugye csak akkor kezdte izgatni a srác amikor rájött neked tetszik de még szabad préda akkor is ha valami kezdett kialakulni (vagyis te úgy érezted)
- a srác valószínűleg nem érezte úgy és/vagy jobbnak találta a barátnődet, aki kicsit kellette magát -> inkább előbb mint később derüljön ki!
- jogosan haragszol a barátságotok szempontjából szerintem, mert megbeszélhette volna veled, hogy neki is tetszik stb valahogy megbeszélni. Igaz, elég kínos beszélgetés lett volna, de tisztább is.
Írásod alapján szándékosnak tűnik e tette, azért haragudhatsz.
Másrészt meg mivel csak randiztatok, abból a szempontból meg végülis nem haragudhatsz.
Én annyit változtatnék a helyedbe, hogy nem bíznék rá minden titkom és kicsit távolságtartóbb lennék vele, szóval inkább haverféle mint barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!