Jogosan haragszom haveromra? :/
Ritkán teszek fel itt kérdést de a vélemények a külvilágban megoszlanak erről..
Történt nemrég hogy kijöttünk ketten suliból hamarabb megszokott módon,és kint várt engem 3 cigány srác,haveromat elküldték hogy ha nemakar bajt álljon félre,ő megijedt v mi és odébb állt én meg megverődtem,esélyem sem volt..na és ezt ő végignézte,telefonált valakiknek de azok nem vették fel a telefont,ahelyett hogy odajöjjön segiteni és akkor esély is lettvolna ezt megúszni:/
semmi köze nemvolt a dologhoz,de akkor is kurv@ nagyot csalódtam benne,és még 2 évig osztálytársak leszünk,próbálok nem vetni ügyet a dologra de..most mit tegyek?:O
hát én a helyedbe nem próbálnék ügyet vetni a dologra.. már ott elküldtem volna a pi***ba..
a barát az nem csak a "happy time"-ban van veled hanem a bajban is..
Igen jogosan haragszol!
Kihívhatta volna a rendőröket!
Lehet hogy megijedt, de attól még tehetett volna valamit.
Én a helyedben hanyagolnám ezt a "barátságot", de finoman elmagyaráznám neki, hogy : megértem, hogy megijedtél, de akkor is segíthettél volna. Rendőr tanár, mittomén... ez nem barátság, és nincs szükségem ilyen emberekre a közelemben.
Lehet hogy bocsánatot kér, lehet hogy elmagyarázza hogy állatira félt, ezt meg kell értened, de tudatnod kell vele hogy fordított esetben te segítettél volna, hiszen erről szól a barátság!
nem kell vele összeveszni, meg elküldeni melegebb éghajlatra, hanem egyszerűen, nem kell vele beszélgetni, nem kell vele együtt elmenni sehova, nem kell jópofizni, stb...
2 évig inkább a tanulásra koncentrálj!
Mondjuk engem érdekelne hogy ? évesek vagytok, és mondjuk a sulitokban, ilyen esetre felkészítenek -e titeket? mert mondjuk ez valahol a suli, és a szülők hibája, hogy nem tanítják meg a gyerekeket arra, hogy ha baj van, és nem bírunk vele, akkor kérjük felnőttek, vagy arra érdemesek segítségét!
igazad van :/
10.esek vagyunk 16f és 17f
Nos,szó sem esett az ilyenről,ezelőtt már 2 ilyen bunyó is volt az enyémhez hasonló,tanárok/suli semmit nem tehet mert nem az iskola kapuin belül történt,ahogy ez sem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!