Lányok, van rá esély hogy egy pasi kikerüljön a barátzónából és több legyen?
Figyelt kérdés
Hogyan? Mi az oka annak ha valaki oda raktok? És mi a legfontosabb amit egy pasiban néztek?2015. máj. 21. 20:27
11/14 anonim válasza:
"Az ő vállán sír, mert ő az a pancser, akit ki lehet használni, érzelmileg le lehet húzni és aki ezt hagyja. Ez nem barátság, ez egyoldalú kapcsolat, itt csak a nő jár jól."
Nem. Én sírhatok a fiúbarátom vállán, és ő is sírhat az enyémen. Ez a barátság. Nincsenek nemek.
Ha a kérdező úgy döntött, olyan csaj mellett marad, akinek nem kell, miközben vágyik rá, az nem a csaj hibája.
12/14 A kérdező kommentje:
Hát igen =/
2015. máj. 21. 21:06
13/14 BölcsLeó válasza:
Én mindig a külsőt nézem egy fiúban, hiába hazudják azt az okosok, hogy a belső is számít. Sosem járnék egy igénytelen dagadt fiúval, hiába jófej.
üdv, Jani
14/14 anonim válasza:
Az az oka annak, ha én oda rakok valakit, hogy nem egyértelmű, mit akar. Legalábbis nálam ilyen volt, hogy utólag reklamál valaki. Azért minden egyes ajtóban előreengedést nem veszek lánykérésnek. Az tud kimászni, aki el kezd udvarolni, és nem félreérthetően udvarol, hogy most oda is jön meg nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!