Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok, van rá esély hogy egy...

Lányok, van rá esély hogy egy pasi kikerüljön a barátzónából és több legyen?

Figyelt kérdés
Hogyan? Mi az oka annak ha valaki oda raktok? És mi a legfontosabb amit egy pasiban néztek?
2015. máj. 21. 20:27
1 2
 1/14 anonim válasza:

Mindennek meg van az oka, de személyenként elég eltérő, nehéz lenne meghatározni. Még nőként nekem is okoznak meglepetéseket.

Nálam elsőképp a vonzalom a meghatározó, hogy tudnék-e mást is elképzelni azzal a pasival... Utána meg hogy mennyire van meg a harmónia az ellentétek meg a közös dolgokban.

Volt már jóképű pasi (mások szerint) aki engem momentán nem mozgatott meg, szóval nem minden a jó külső. :D

2015. máj. 21. 20:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha megnyered az ötöslottót akkor biztos.

A barátzóna lényege az, hogy nem tekint a lány férfinak, de vannak előnyös tulajdonságaid, amit a saját önző céljaira fel tud használni. A dolog lényege az, hogy felhasználható vagy. Lehet, hogy ez abból áll, hogy kisírja magad a válladon, lehet, hogy abból, hogy írd meg a háziját, mert ő hülye hozzá, lehet, hogy moziba kell vele menni, mert éppen nincs egy alfahím akivel el tud menni, és a barinők sem érnek rá...

A férfi-nő barátság és alapvetően a friendzone lényege, hogy a fiú reménykedik abból, hogy kikerül belőle a lány ezt pedig tökéletesen tudja, és minél tovább kínozza és kihasználja a srácot. Az egész nem szól másról, mint a férfi bénaságáról és a nő önzéséről és kegyetlenségéről.

Éppen ezért alapszabály, fiú és lány között a barátság extrémen ritka, akkor jön létre ha a testi vonzalom mind a két fél részéről hiányzik, kölcsönösségen alapul ez is a ritkaságot erősíti, hiszen a mai nők többsége önzésen kívül semmire nem képes. Tehát tanulság, csak olyan nőnek teszünk bármilyen szívességet, aki ezt viszonozni szokta, és a jó hozzáállás, hogy te akarod kihasználni a nőt, különben ő fog tönkretenni téged.

2015. máj. 21. 20:39
 3/14 A kérdező kommentje:
A tönkre tevésen már túl vagyunk =) És igen mindig az én vállamon sír ezt én is nagyon jól tudom, de nem tudok mit csinálni túlságosan szeretem =) 7 éve szeretem 7 éve és nem mondok le róla =)
2015. máj. 21. 20:47
 4/14 anonim ***** válasza:
Hüüülyeee! Már bocs. Így csak elpazarolod az életed egy olyan nőre aki nem érdemel meg téged.
2015. máj. 21. 20:49
 5/14 anonim ***** válasza:
65%

Aki olyat mond, hogy barátzóna, az alapból felejtős.

A te válladon sír... mert a barátja vagy. Te képzelsz bele többet. Az, hogy egy puncis meg egy kukis barátkozik, nem jelenti azt, hogy a kuki a punciba kerül.

Ha megmondod neki, hogy többet akarsz, és ő azt mondja, ő nem, és te továbbra is a barátja maradsz, az a te hibád.

2015. máj. 21. 20:51
 6/14 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem tudok mit tenni próbáltam ;) De nem megy =) És hát elpazarolom az életem, ezért az életért nem kár
2015. máj. 21. 20:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Fú, minden csaj ilyen depis rinyagépre vágyik.
2015. máj. 21. 20:54
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"A te válladon sír... mert a barátja vagy."

Az ő vállán sír, mert ő az a pancser, akit ki lehet használni, érzelmileg le lehet húzni és aki ezt hagyja. Ez nem barátság, ez egyoldalú kapcsolat, itt csak a nő jár jól.

2015. máj. 21. 20:55
 9/14 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy egyáltalán nem vagyok depis :D ezt magam sem értem miért de ez már más téma ne térjünk el a tárgytól =)
2015. máj. 21. 20:55
 10/14 anonim ***** válasza:
53%

"Fú, minden csaj ilyen depis rinyagépre vágyik."

Ha a csaj ténylegesen a barátja lenne, akkor már rég feloldódott volna ez a probléma, de a nők pontosan ezt élvezik, hogy van egy férfi, akit meg lehet alázni és lehet csicskáztatni.

2015. máj. 21. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!