Mit gondoltok erről? 12/L
Figyelt kérdés
Igazából nincsenek igazi barátaim. Inkább leírom az egészet. Szóval most hatodikos vagyok. Mindig is leszartak és soha sem vettek konolyan. 1. osztályos koromtól volt egy nagyon jó barátnőm viszont 4.-ben elköltözött. 5.-ben új lány jött az osztályomba és vele kezdtem el barátkozni. Minden jól is ment csak félévkor családi okok miatt nem járt uliba. Ebbben az időben én próbáltam barátkozni de mindennek sértődés veszekedés és megalázás lett a vége. Ötödik évvégén lett 2 barátnőm akikkel viszonylag elég jó kapcsolatom lett. Hatodik éveleljén újra járt suliba az a lány akivel ötödik évelején kezdtem el barátkozni. Legyen mondjuk Kata a neve. Újra vele voltam. Utána suli kezdete után úgy 3 hónappal gondolt egyet és az osztály "legmenőbb" lányával kezdett barátkozni. Én ebben az időszakban egyedül voltam és minden este sírtam. Utána újra velem barátkozott Kata. Ekkor vele és azzal a két lánnyal voltam. Ez mai napig így megy. Utána hozzánk csapodott mégegy lány legyen mondjuk Judit. Egyikük sem igazi barátom. Utálom őket teljes szivemből de nem akarok magányos lenni. Én Judittal szeretnék barátkozni de ha ezt tenném akkor mindenki utálna engem. Ennek a kérdésnek 2 oka van. 1: ti mit gondoltok erről? 2: ha valaki szeretne egy barátot itt vagyok. Köszönöm a válaszokat.2015. márc. 31. 22:54
11/12 anonim válasza:
Akit írtam hogy megvett mindenkit, meg aki a barátnőm volt ők is a "legmenőbbek" voltak az osztályban. De lesz*rtam ahogy azt is hogy utáltak. Én is utáltam őket, de nem fogok a megítélésem miatt jópofizni idiótákkal. Ne ők közösítsenek ki, közösítsd ki Te őket. Úgyis csak pár évig kell elviselned őket, legalább addig barátkozz azzal akivel tényleg akarsz
12/12 anonim válasza:
Troll válasz: Ha te mondod h legyen pl Judit az meg legyen pl Kati akkor biztosítlak hogy ez az 1. hibád a 69-ből.
Normál, együtt érző válasz: Ha még mindig azt hiszed hogy nincsenek barátaid akkor írj nekem privibe vagy jelölj be skypen (priváltba leírom a nevem ha kell)
Ui.: 12/f és igen az elején viccnekszántam... magamban jobbanhangzott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!