Mit gondoltok erről? 12/L
Velem beszélhetsz skype-on, ha szeretnél.Fel tudlak vidítani és van pár jó tanácsom neked.Én is így vagyok vele, senki sem ért meg rendesen, és sokszor sértegetnek.Ha akarsz beszélni, csak írj nekem privátba és megadom a skype nevem
13/L
Általános iskolában velem is hasonló volt a helyzet. Volt egy csaj aki mindenkit meg akart venni, nekem is hozta sorra a külföldön lomizott plüssöket meg minden sz*rt. A barátnőmnél be is vágódott vele, azóta nem volt a barátnőm. Volt délutáni közös zene óránk akkor elvoltam vele, de az osztályban már onnantól nemigazán szóltunk egymáshoz. Én mindig inkább voltam egyedül mint hogy olyanokkal legyek akik átgázoltak rajtam vagy csak simán nem érzem jól magam a társaságukban. Egyszer (oké ez lehet nagyon gyerekes lesz) volt két jó barátnőm gimiben. -rajtam keresztül barátkoztak össze aztán a hozzám fűzött szálak valahogy meggyengültek- Szóval mindig együtt voltak, én ültem külön. Egyszer csak valamin nagyon összevesztek és az egyikük átpártolt hozzám (egyik órákon volt mindig mellettem másik meg koliban szobatársam volt) szóval kaptam a köpködéseket a másikra rendesen. Pár hétig így ment míg egyszer csak egy szó nélkül visszaült a csaj mellőlem és megint "öribarik" voltak. Mondom persze erre jó voltam... fél évig nem beszéltem egyikükkel sem levegőnek néztem őket. De lehet több ideig.
Egyébként mért utálnának ha Judittal barátkoznál? Így is már a baráti körödben van ha jól veszem ki, intézheted a mondanivalód, kérdéseidet kifejezetten hozzá. Ha találsz valakit aki ugyanúgy tekint rád mint te rá akkor sz*rd le mit gondolnak mások.
Barátkozz Judittal az a libát meg hagyd a fenébe, kit érdekel a legmenőbb csaj...
Am velem is volt hasonló, írhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!