Mit gondoltok erről?
van egy nagyon nagyon jó barátnőm, majdnem 8 éve (tudni kell róla hogy küszködik a szerelmi kapcsolatokkal, a külsejével sincs megelégedve stb.. ezekkel a problémákkal én is szembesültem, de nekem sikerült -vagy éppen folyamatban van- átugranom az akadályokat), és egy barátom. mi így 3man mindig nagyon jól kijöttünk. egyszer a barátnőm elmondta hogy érzelmeket táplál a harmadik személy iránt. nem történt semmi, haladt tovább az élet. na ez vol egy éve kb... nemrég én is felfedeztem ezeket az érzéseket a fiú iránt... gondolkoztam hogyan mondjam el a barátnőmnek (mindig elmondtunk mindent), végül elmondtam, és ő erre azt válaszolta, hogy nagyon helyes, tök jó pár lennénk, nagyon örül neki, hiszen egy barátnak támogatnia kellett a másikat, és ő ezt is tette. ráadásul azt mondta hogy ő már teljesen túl van ezen nincs semmi gond stb.... de TÉNYLEG úgy mondta, hogy senki sem kételkedett volna a szavaiban. a folytatás pedig az hogy én összejöttem a pasival, mire a 'barátnőm' ezen kiakadt, és azt mondta hogy ez neki túl sok, és hogy ő ezt a barátságot nem akarja folytatni, majd a munkahelyen megpróbál normálisan kommunikálni, stb...
én ha egy szemernyit is látom hogy az nem tetszik neki hogy én összeakarok jönni a harmadik féllel, akkor nem tettem volna...
ma írt nekem hogy az önzősége túl nagy, ezért nem megy neki ez az egész barátosdni dolog.
mit gondoltok erről???
hogy érted hogy őszinte barátnő?? én mindig őszinte voltam vele, de akkor ő miért nem? miért nem tudta elmondani hogy nem szeretné hogy összejöjjek vele? neki már volt más kapcsolatai is és teljesen támogatott ezt a kapcsolatot.
egy ismerősöm mondta hogy irigységet érez amiatt hogy nekem összejön az ami neki nem (fogyás, kapcsolat)
Ugyan. Szimplán megpróbált, és megnézte mennyire barátság az amit annak mondasz. Nehéz, de az egyik legeredményesebb próbája mint a barátságnak, mind a másik embernek. De azt el kell ismerni: hogy a leggyorsabb. Ne akarj irigységet bemagyarázni abba, ami nem az. Inkább te vagy irigy a másik emberre, hiszen nem véletlenül akartad átvenni a helyét.
Elismerem, hogy ez neked, főleg ha egy idegen ember a szemedbe mondja(írja) kellemetlen, de ez van. Te cselekedtél, és te mutattad meg, hogy mennyit ér neked a barátság. Nyeregbe érezted magad, de nagyot estél. Főleg ha a másik lány tényleg egy normális kis nő volt, aki komolyan vette a barátság fogalmát. itt nem a kis nő vesztett, hanem te. Barátilag is, emberileg is, és erkölcsileg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!