Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

van egy nagyon nagyon jó barátnőm, majdnem 8 éve (tudni kell róla hogy küszködik a szerelmi kapcsolatokkal, a külsejével sincs megelégedve stb.. ezekkel a problémákkal én is szembesültem, de nekem sikerült -vagy éppen folyamatban van- átugranom az akadályokat), és egy barátom. mi így 3man mindig nagyon jól kijöttünk. egyszer a barátnőm elmondta hogy érzelmeket táplál a harmadik személy iránt. nem történt semmi, haladt tovább az élet. na ez vol egy éve kb... nemrég én is felfedeztem ezeket az érzéseket a fiú iránt... gondolkoztam hogyan mondjam el a barátnőmnek (mindig elmondtunk mindent), végül elmondtam, és ő erre azt válaszolta, hogy nagyon helyes, tök jó pár lennénk, nagyon örül neki, hiszen egy barátnak támogatnia kellett a másikat, és ő ezt is tette. ráadásul azt mondta hogy ő már teljesen túl van ezen nincs semmi gond stb.... de TÉNYLEG úgy mondta, hogy senki sem kételkedett volna a szavaiban. a folytatás pedig az hogy én összejöttem a pasival, mire a 'barátnőm' ezen kiakadt, és azt mondta hogy ez neki túl sok, és hogy ő ezt a barátságot nem akarja folytatni, majd a munkahelyen megpróbál normálisan kommunikálni, stb...

én ha egy szemernyit is látom hogy az nem tetszik neki hogy én összeakarok jönni a harmadik féllel, akkor nem tettem volna...

ma írt nekem hogy az önzősége túl nagy, ezért nem megy neki ez az egész barátosdni dolog.

mit gondoltok erről???

2014. nov. 14. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Igaza van. Jobb neki tőled távol, így legalább esélye lesz arra, hogy találjon egy valódi igazi őszinte barátnőt.
2014. nov. 14. 19:24
 2/3 A kérdező kommentje:

hogy érted hogy őszinte barátnő?? én mindig őszinte voltam vele, de akkor ő miért nem? miért nem tudta elmondani hogy nem szeretné hogy összejöjjek vele? neki már volt más kapcsolatai is és teljesen támogatott ezt a kapcsolatot.

egy ismerősöm mondta hogy irigységet érez amiatt hogy nekem összejön az ami neki nem (fogyás, kapcsolat)

2014. nov. 14. 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Ugyan. Szimplán megpróbált, és megnézte mennyire barátság az amit annak mondasz. Nehéz, de az egyik legeredményesebb próbája mint a barátságnak, mind a másik embernek. De azt el kell ismerni: hogy a leggyorsabb. Ne akarj irigységet bemagyarázni abba, ami nem az. Inkább te vagy irigy a másik emberre, hiszen nem véletlenül akartad átvenni a helyét.

Elismerem, hogy ez neked, főleg ha egy idegen ember a szemedbe mondja(írja) kellemetlen, de ez van. Te cselekedtél, és te mutattad meg, hogy mennyit ér neked a barátság. Nyeregbe érezted magad, de nagyot estél. Főleg ha a másik lány tényleg egy normális kis nő volt, aki komolyan vette a barátság fogalmát. itt nem a kis nő vesztett, hanem te. Barátilag is, emberileg is, és erkölcsileg is.

2014. nov. 14. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!