Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok erről a barátság...

Mit gondoltok erről a barátságról és vajon miért van ez így, ahogy?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 3éve ismerjük egymást és több, mint két éve mondható, hogy barátnők vagyunk. A legnagyobb bizalmasom lett mára, 100%-ban megbízom benne, imádok vele lenni, a másik felem találtam meg benne. Erre a barátságra vártam már szinte 15-20 éve.

Minden nap beszélünk, ha bármi jó vagy rossz történik vele, azt velem osztja meg, én vagyok az első akit felhív, keres, ebben biztos vagyok. A lényeg, hogy a barátságunkról a tettek alapján csak jót tudok mondani, viszont annyira furcsa, hogy az érzéseit felém valahogy sosem mutatja úgy ki. Akár a facebook, akár az elmesélései alapján ő a közeli barátnőit szerette meglepni egy idézettel, meglepivel, bármivel, amivel kimutatja azt, hogy mennyire fontos neki. Nekem eddig, amit mondott az egyetlen egyszer az volt, hogy "fontos vagyok az életében". Nagyon jól esett, azóta is őrzöm mélyen ezt a mondatot, de ezen felül soha semmi megnyilvánulása nem volt.

Szerintetek ez miért lehet?

2015. jan. 10. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet így próbál kompenzálni azzal, hogy a többi barátaival nem tölt annyi időt, mint veled.
2015. jan. 10. 20:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem
2015. jan. 10. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Úgy értem, hogy lévén, hogy ti ketten több időt töltötök egymással és legjobb barátnők vagytok, ő valószínűleg kevésbé foglalkozik annyira a többi barátival, mint veled. És azért, mert velük nem tölt olyan sok időt, ő megpróbálja máshogy kifejezni az irántuk érzett szeretetét, hogy ne érezzék azt, hogy elhanyagolja őket. (Persze ez nem jelenti azt, hogy tényleg elhanyagolja a többi közeli barátait, csupán, hogy tudatukra akarja mondjuk hozni azt, hogy habár nem ők az elsők akiket felhív ha bajban és nem nem ők a legnagyobb bizalmasuk, az nem jelenti azt, hogy ők nem fontosak nekik. :) )

De egyébként szerintem az a legjobb, hogy egyszerűen csak megkérdezed, és akkor ő megtudja mondani pontosan, hogy mért csinálja azt, amit tesz. :) Meg kitudja, lehet hogy nálad még azért sem mondja olyan sokszor, mert úgy gondolja, hogy nincs rá szükség, hiszen te tudod, hogy mennyire fontos vagy számára. :)

2015. jan. 11. 08:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért gondolom,hogy nem ìgy lehet,mert velük már akkor is ilyen volt,mikor engem még nem ismert.Az viszont lehet,h azt gondolja,nincs szükség rà,mert sokat van velem és bìzik bennem,de az akkor is furcsa,hogy mikor én mondom ő akkor is elzárkòzik tőle. Vagy nem is tudom,zavarba jön.. pedig ritkán mondok ilyeneket. Pont emiatt.
2015. jan. 11. 08:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát akkor nem tudom... Mert ha senkinek se mondott volna ilyeneket, akkor azt mondanám, hogy egyszerűen csak félénk vagy zárkózott, de így fogalmam sincs. Úgyhogy az lesz a legjobb, ha óvatosan megkérdezed tőle, és ha megkérdezi, hogy mért akarod tudni, akár annyit is mondhatsz, hogy kíváncsiságból.

És nagyon sajnálom, hogy ennél többet nem tudtam segíteni, de azért remélem, hogy majd megoldódik a dolog és kiderül, hogy mért csinálja ezt.

2015. jan. 11. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!