N:A:R:A:N:C:S: kérdése:
Mit tegyek úgy hogy közben nem bántom meg?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akivel nagyon jóban voltam amíg mellette ültem a suliban. Aztán átültem és egy kissé megromlott a barátságunk, nem akartam megbántani, azzal hogy elülök, de nem bírtam tovább. Ha egy helyen vagyunk akkor mindig produkálja magát, hogy figyeljenek rá. Amikor egyszer tetszett egy srác, és elvileg én is tetszettem neki, akkor benyögte hogy, (persze a srácnak) nagyon tetszik neki és féltékeny rám mert tetszek valakinek. Nagyon fájt hogy hátba támadott, ezután ültem el mellőle, de már nagyon unom, hogy mindig ő akar a középpont lenni mindig, mindenhol de nem akarok vele vitába keveredni vele és nem tudja hogy érzek, de néha már nagyon elegem van belőle :( !!!2015. márc. 29. 12:45
1/2 anonim válasza:
Mivel ő is megbántott ezért nem kéne,hogy most miatta érezd magad rosszul.Megérdemelé,hogy egyedül hagyd,egy kicsit gondolkozzon el.Én is voltam hasonló helyzetben,nem szóltam hozzá,a vége az lett,hogy legyőzte az egóját és bocsánatot kért.
2/2 A kérdező kommentje:
De az a baj , hogy ő szerintem nem fogta fel hogy megbántott , és amúgy sem hagyna békén a "mi a baj?" kérdésekkel. De azért köszi a tanácsot lehet megfogadom , és e szerint teszek. :)
2015. márc. 30. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!