Úgy kéne fogyóznom, hogy közben nem bántom meg. (? )
Figyelt kérdés
Már 2 hete fogyózom.
A mai vasárnapi ebédre anyu bab levest készített ( sonkával,kolbásszal és egyéb elég zsíros hozzávalóval).Tudom,hogy nagyon sokat készült vele,és ha nem eszem belőle hetekig megsértődne,de ha meg eszek belőle a 2 heti munkám veszik oda.
Mennyit egyek belőle ami még ideális?
2010. febr. 7. 11:21
1/7 anonim válasza:
Ha anyukád tudja hogy fogyózol, akkor nincs rád tekintettel, tehát neked sem kell tekintettel lenned rá. Én biztos nem ennék belőle.
2/7 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy most nagyon fontos neked, hogy olyan ételeket egyél, amik a fogyókúrád részei, és hogy ha vége lesz, akkor majd szívesen eszel az ételekből, amiket főz(nem kell sokat, csak megkóstolni).
3/7 maundrel válasza:
miért ne ehetnél belőle?? nem fogyókúrázni kéne hanem egészségesen táplálkozni! Akkor pedig nyugodtan belefér anyu bablevese, csak mondjuk fele annyit szedj mint egy rendes adag., és persze kevesebb kolbásszal kenyér nélkül.ennyi
4/7 anonim válasza:
Én sem értem, hogy miért veszne kárba két heti munkád? Hogyan fogyózol? Figyu, én pl. mindent eszek és fogyok...ha most ebédre eszel bablevest, délután és este pedig könnyebb kajákat és beiktatsz egy kis tornát is akkor nem fog 1-2 kiló felugrani rád...
5/7 anonim válasza:
Érdekes anyukád van neked,ha megsértödik ezért!! Az elsö válaszolóval értek egyet!
6/7 anonim válasza:
A bableves nem hízlal (mondjuk a rántás nem ideális, reméljük, kevés van benne), akkor sem, ha zsíros húsból készült. A bab pedig nagyon egészséges, mert sok benne a rost. De csak 1 tányérral egyél belőle, és kenyeret semmiképpen. Kolbászt is ehetsz.
De azért szólj anyukádnak, hogy fogyókúrázol, ezért jobban szeretnél csirkelevest zsír, rántás és tészta nélkül, sok zöldséggel. Biztosan megfőzi azt is.
7/7 anonim válasza:
Te határoztad el hogy fogyózol meg diétázol. ha ő ezt nem tudja felfogni, akkor ne törődj vele. Legyél önző, csak te számítasz, senki ostoba véleményére ne hallgass!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!