Gabika8 kérdése:
Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és a barátnőm is velem egy idős.. Az a problémám,hogy mióta a nagymamája meg halt teljesen elhidegult tőlem.. Kevesebbet találkozunk és már a megszokottnál is többet veszekszunk.. Én szeretem és akárhányszor leirom neki mit érzek vagy, hogy nem akarom elvesziteni ő jön a nagyijaval és már egyre zabarobb.. Meg bántani nem akarom már mondtam, hogy forduljon orvoshoz meg ilyenek de nem akar menni azt mondja, hogy ő jól van.. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan álljak hozzá mert már mindent próbáltam és már tanácstalan vagyok... Hagyam békén egy kis időre vagy mit tegyek.?! Szeretem és 2-szer már elvesztettem harmadjára már nem akarom... :( kérlek Segítsetek... Előre is köszönöm és normális válaszokat szeretnék ha lehet..2015. márc. 15. 23:38
1/6 anonim válasza:
Veled miért goromba azt nem értem?!
3/6 A kérdező kommentje:
1# nem tudom én mindig mellette vagyok, de mindig azt hiszi, hogy nekem más fontosabb.. Pl. Az edzőm...
2# direkt írtam, hogy normális válaszokat.. Mivel én csak a lanyokhoz vonzodok ő meg nem szeretne kapcsolatot így egyikünk se fog be pasizni.!
2015. márc. 16. 16:00
4/6 anonim válasza:
#2 vagyok igy mar ertem. Akkor csajozz be mas lannyal
5/6 A kérdező kommentje:
2# ez nem ilyen egyszerű.. :(
2015. márc. 17. 16:05
6/6 anonim válasza:
Hat sajnalom mert en fiu vagyok igy velem ugy se jossz ossze :( #2 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!