Szerintetek ez mennyire GÁZ? Többi lent.
Most este találkoztam a legjobb barátnömmel 4 éve ismerjük egymást decemberben össze vesztünk és 3 honapig nem beszéltünk és ő ahelyet hogy el mesélte volna micsinál mostanság a telefonját nyomta végig Facebookozot meg hasonlok ...
A barátya hozta be kocsival amugy be jöhetet volna busszal is a városba én azt hittem hogy be hoza és haza megy vagy valami és majd este 10 fele érte jönn adig beszélgetünk,eszünk ,vásárolunk együtt leszünk na ez tartot kb 1 óráig utána hivta a pasiját legyen velünk ne legyen egyedül
Kb 2 órát voltunk együtt addig azt kellet néznem hogy vagy a telefonját nyomja vagy a barátyával cupog...
Meg untam és mondtam hogy haza kell mennem
Olyan nagy kérés lett volna hogy szán rám néhány órát? A legjobb barátnök voltunk
:(
Jól mondod: "A legjobb barátnők voltunk"
Voltatok... Sajnos az ilyen nem ritka.
A hejje sírásod miatt én is összevesznék veled...
Mi az,hogy "barátya,meg ahelyet" ?
Tudom,hogy sokan utálják,amikor a helyesírás miatt kötekednek a válaszolók,de néha tényleg katasztrófa,amiket lehet olvasni.
És akkor még ráfogják arra,hogy telóról írnak,bocsi...
:)
Talán nem voltál elég jó társaság.
Akikkel tudok beszélgetni az nem nyomkodja a telefonját, akivel pedig nem, annak úgyis csak felteszek 2-3 sablonkérdést, hogy ne legyen síri csend.
Nagyon.
Nekem is volt néhány ismerősöm, akiknek hiába pofáztam, csak a telefonját nyomkodta. Munkaidőben is. Meg is szakítottam mindegyikkel a kapcsolatot.
Legjobb barátnőmmel elég sokszor össze vesztem ez miatt. Mondjuk őt hívják,meg írnak neki.Szóval azt vesszük nem ő kezdi.Csak hát folytatja -.-De azért van,hogy ő hív. Ilyenkor fogom magam és haza jövök. Kérdezi mi a baj elmondom.De egyszer olyan ideges lettem rá.Hogy mondtam jó hangosan,hogy állandóan azt a kiaszott telefonon lógsz már curvára idegesít.Szerintem az illető is végig hallgatta.De nem érdekelt.Elég sokszor csinálok ebből botrányt,kezd leszokni róla.
Az a baj,hogy az emberek sajnos hozzá vannak szokva a telefonhoz.Ha pittyeg egyből nézik,vissza írnak.
Én is megnézem ugyan ki az.De átlagban rá ér később is. Ha vki konkrétat kérdez válaszolok majd mondom,most nem tudok írni xy helyen vagyok stb.
Csak nem értem más miért nem teszi meg. Vki ír olyat szia mizu..mi a p..ért kell vissza írni,hogy szia semmi kül veled stb stbstb..
A te eseted is nagyon gáz. De valószínű ő nem akarta annyira azt a találkozót.
De benne van,hogy ilyen világot élünk.
Egyszer én barátnőm mellett ültem és rá írtam,hogy mizujs..felnézett és nevetett egyet jajj..hehe.. írom mi van csak írni tudsz?..hú na akkor is megcsináltam a feszkót..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!