Beleüssem a barátom baráti kapcsolatába az orrom?
Figyelt kérdés
4-en vannak jó haverok, a barátomat elkezdték leszarni. Tény, hogy sokat tanul, de mikor tudják, hogy nincs egyetem már akkor sem keresik annyira, illetve a 3 barátjából 2 de, de a legjobb barátja a legkevésbé. Úgy viselkedik vele, mint egy nő, titkolózik előtte, sz*rt kavar, 'kiközösíti', ráadásul van egy közös bizniszük, ami eddig úgy működött h a kereseten feleznek, de most kitalálta ez a srác, hogy legyen inkább mégis úgy (4-5 év után) hogy aki többet melózik az többet kap. Nyilván ez így jogos, de ha azt belevesszük, hogy az én barátom már mennyivel többet dolgozott ezen a melón 50-50%-ban és ezt akkor vezeti be, mikor neki végképp nincs ideje, úgy már szerintem kicsit rossz indulatú. Nem volt mindig ilyen rosszarc ez a srác. Amúgy én is nagyon jóba vagyok velük. Barátom valamelyik este mesélte, hogy ez az egész mennyire rosszul esik neki, és tökre megértem. Gondolhatjátok azt, hogy jaj ez mennyire csajos probléma, de igazából én megértem szegényt. Na mindegy is, a kérdés: megemlítsem ezt ennek a srácnak? Vagy inkább a másik kettőnek? Vagy ne avatkozzak bele? Előre is köszi a válaszokat :)2015. márc. 9. 21:59
1/2 anonim válasza:
Ne avatkozz bele, nem a Te dolgod.
2/2 A kérdező kommentje:
Csak olyan rossz volt hallgatni :/.
2015. márc. 9. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!