Mivel vigasztaljam?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmnek meghalt az állatkája. Csak most közölte velem, mert tudta, hogy ha reggel mondja el, akkor egész nap én is letört leszek. Így legalább ő is nevetett kicsit.
De most mivel tudom vigasztalni?
Nyilván nagyon közel állt hozzá az állat, szóval nem olyan mondatok kellenek, hogy "kapsz mást".
Mit mondjak?
(azért van "testvéri kapcsolatok" témába, mert nekem olyan mintha a nővérem lenne)
2015. márc. 6. 20:40
1/3 anonim válasza:
Írjatok közös naplót vagy mi és írjatok az állatról pl hogy milyen volt mit jelentett számára. Ragasszatok bele közös képet az állatról és rólatok. Közös elfoglaltság és méltó megemlékezés :))
2/3 anonim válasza:
Fel a fejjel. Ha én lettem volna az a kis állatka, nem szeretném ha szomorkodnátok miattam.
Rendezzetek neki temetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!