Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnőm vágja magát. Mit tegyek?

Kacca kérdése:

Barátnőm vágja magát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyik kedves barátnőm elég durván vagdossa magát. Nagyon féltem. Mindent megpróbáltunk már a lányokkal, de nem hallgat ránk. Sokat vagyunk vele, és próbáljuk arra sarkallni, hogy tegyen többet a jobb jegyekért. De olyan, mintha egyszerűen nem is mondtunk volna neki semmit. Mit tegyek? Szeretnék neki segíteni, de úgy érzem, totál fölösleges a jelenlétem, mivel eddig egyszer sem fogadta meg a tanácsom... :(

2015. márc. 5. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a családja nem törődik vele, vagy nem is tesznek semmit!Mint, Ti barátok kevesek vagytok!Sajnos az ilyennek nem szabad foglalkozni,mert később a Ti hibátok lesz mert segítenétek Neki!
2015. márc. 5. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Zavarjátok el pszichológushoz. Annyira frusztrált a lány, hogy már csak így bírja elviselni a dolgot.. Szóljatok a szüleinek esetleg.
2015. márc. 5. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Na pl. sztem a tanarok dolga ez is lenne, h jelezzek a szuloknek a viselkedesi problemakat, esetleg tenyleg ti suzolhatnatok a szuloknek.
2015. márc. 6. 02:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Beszelges el vele errol h semmit sem old meg ezzel h vagdossa magat sot ha olyan helyen vagja el magat bele is halhat. Beszelj a szuleivel h segitsenek a lanyon mert ez csak rosszabbodik.

En jol tudom regen en is vagtam magam most meg bnom csinalja 1-2x picit fejbe vagom es mondom h nem old meg semmit nem.eri meg stb..

2015. márc. 6. 17:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:) Mindent meg fogunk tenni azért, hogy segítsek rajta. Ha kell, szólunk a szüleinek is. Köszönöm:)
2015. márc. 8. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!