Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm vágja magát?
Tudom hogy családon belül apukájával van egy kis konfliktusa ,de nem olyan vészes vagyis legalább is én úgy tudom
Orvoshoz semmiképpen nem akarom vinni mert anyukája nem tudja hogy mit csinált lánya magával és úgy gondolom hogy amíg lehet megpróbálom vele 2-en átvészelni ezt...de lehet hogy hülye vagyok
Köszönöm írtam ...nem tudom perpill mit kérdezzek annyira feldúlt ez az egész tegnap este még sikerült is elsírnom magam emiatt...
Régen volt h én is vágtam magam. (Tudom hülyén hangzik, de tényleg.) Nekem az segített, amikor Anyukám elmondta h milyen fontos vagyok neki és h mennyire szeret. Meg amikor a tesóm is elmondta, meg a többiek és a végén már mindenki elmondta és beláttam h fontos vagyok és szükség van rám az életben. Bár még néha elfelejtem ezt a szép mondatot, de már soha nem vágom magam.
Ezeknek az embereknek, mármint akik vágják magukat, különösen nagyon fontos h éreztessék velük a szeretet., meg azt h fontosak és ne csak úgy sablonosan kimondott a médiából ismert szavakkal, hanem a (jelen esetben)a te őszinte szavaiddal elmondott, meghatározott módon, de öntsd ki neki a lelked. Legyél egy picit, de ne túl személyes, csak amennyire neked jólesik és amennyire őt se zavarja.
Nekem ez a tanácsom. Fontos az élet!
Az első dolog az az,hogy valaki kis és ,,nem olyan vészes" dolgokért nem vagdossa magát!
Ami pedig a második,hogy a lány szerintem szeretetre vágyik,add meg ezt neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!