Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm vágja magát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fifa11hun kérdése:

Barátnőm vágja magát?

Figyelt kérdés
Sziasztok nagyon kéne kis segítség ..Barátnőmmel együtt vagyunk 1 hete (igen nem túl sok ,de minden kapcsolat elkezdődik valahol ) és sebes volt keze elöször nem tünt fel ,de aztán észbe kaptam hogy vágta magát...Megígérte hogy többet nem csinálja...De nem tudom....Nagyon féltem...F/18 L/16

2014. nov. 10. 16:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ez bordeline.

az anorexia mellett ez az egyik legnehezebben kezelhető személyiségzavar.

szerintem még 1 hónapot áldozz rá,dugd meg,aztán lépj le a fenébe.

miért áldoznád az idődet egy szinte gyógyíthatatlan defektesre meg a problémáira,amikor találhatsz egészséges lelkű lányt is?

2014. nov. 14. 20:53
 12/15 A kérdező kommentje:
Undorító ahogy fogalmazol "barátom" ...Nem fogom megdugni és kidobni...Ő nem ezt érdemli...:)
2014. nov. 14. 22:49
 13/15 anonim ***** válasza:

te sem azt érdemled szerintem,hogy egy defektessel problémázz és elviseld a szeszélyeit.

de majd meglátod,ha beránt a nyomorult világába.

valószínűleg azért vagy ennyire elfogult mert nem volt még csajod,így összehasonlítási alapod sincs milyen egy rendes csaj.

ha nem ez lenne a helyzet mint ami,akkor 1 percig sem bajlódnál egy ilyen önpusztító kártékony selejttel.

2014. nov. 14. 23:11
 14/15 A kérdező kommentje:
Volt már jópár barátnőm ,de nem is ez a lényeg...Ahogy láttom te se voltál még szerelmes..Mi az hogy hulladék?Azért mert vannak problémái attól már hulladék?Neked is kéne egy orvos !!!
2014. nov. 15. 11:21
 15/15 Bffszasza válasza:
Sziac: ahogy itt elolvastam a vàlaszokat van itt egy pàr èrtelmes vàlasz,viszont olyan hülyesèg is ami ilyen esetben csak roszra vezethett.Szòval,ilyen esetekbe semmi fèlle kepen nem vezett jòra ha az ember egyböl szakemberhezz fordul,ezt sajat karomon tapasztaltam meg,mivel en is vagdostam/vagdosom magam,ès nem igazzan esne jòl ha egyböl ellrancigàlnànak egy pszhiologushozz. Bàratnöd minden esetre nagyon magàra vehette a problèmàt mivel a vagdosass normalis esetbben akkor fordul elö,ha valami irto nagy lelki problèmàba ütközzik az emebr c:.fontoss hogy erös legyèl es ha talàlnàl rajta meg vagdosàsra utallo hegeket ne borulj ki,hiszen akkor meg ilyeszted,es lehet hogy meg aktivabban fogja csinalni mert azt hiszi hogy te elitèlled ez miatt.leszoktatni nem tudok ,maximum segiteni tudc neki.Ezt nem lehett elkerülni,egy ideig en is abba hagytam,majd ujjra elkezdtem...mostmar csak az ,,elvezetert,,csinalom,de viszaterve a baratnödre,fontoss hogy mellete legyel,es ne bànsd meg c:
2015. ápr. 11. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!