Mit tegyek? (többi lent)
Lány vagyok és volt egy legjobb barátom,aki fiú.Tavaly nyáron nagyon elhanyagoltam sajnos,mivel végre járni kezdtem azzal a srác,akibe nagyon szerelmes voltam.Csakhogy a barátom pedig szerelmes volt belém és én elhanyagoltam.Pedig ő kitartott mellettem!Sok hülyeséget csináltam,fájdalmat okoztam neki,de ő mégis velem volt jóban rosszban és próbált csak a barátom lenni!Tisztában vagyok vele,hogy ez az én hibám!De most hogy azzal a sráccal szakítottam rájöttem,hogy mi is volt igazán fontos és,hogy milyen vak voltam.Már fél éve hogy minden nap fájdalmat okoz,ha ránézek,mivel egy osztályba járunk.Sokszor van mikor egymáson megakadt a tekintenünk aztán zavartan félre nézünk.Talán még van valami esély arra,hogy helyre jöjjön minden..
De én már ezt nem bírom tovább,mintha most szándékosan kínozna,visszaadná azt a fájdalmat,amit én okoztam neki..Mit tegyek??Kérlek segítsetek!Előre is köszönöm :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!