Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálja ezt?

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
A barátnőm nem rég belépett egy lájkolós csoportba (amiről nem tudtam) és úgy kapott 109 làjkot. Egyszer felhozta egy ismerős hogy neki 50 lájk van a képén és hogy hogy örül neki, aztán a barátnőm beszólt hogy hehe neki több mint 100. Én nem szóltam a 40 lájkommal bele. Egyik nap láttam, hogy benne van ilyen csoportba és gondoltam belenézek. Minden kiíráshoz oda kommentelt hogy lájkolt, várja vissza.. Rakott fel egy új profilt,és már egyből láttam, hogy kiírt azt a csopiba hogy hogyha lájkolnak neki kapnak lájk rohamot. Megállt 60 lájknál. Amikor nekem is meglett a 60 elkezdett újra kiírogatni, hogy lájk stb.Most van neki 87 like.Mintha versenyezne.Megszámoltam abból 46 a csopiból van.. Hát jó, gondoltam. Van egy fiú aki tetszik neki és pont mögöttem ül. Általába hintázok és elkezdte piszkálni a székem, vagyis nyomkodta lefele egész órán. Ezt elmondtam a barátnőmnek és azt mondta hogy ja, ja neki is szokta.( nem is hintázik). Matek órán ugyan az a fiú szólt, hátra fordultam és perverzen mosolygott és kérdezte, hogy tetszik e a 30 cm, vonalzóval a kezébe ( :P ). Óra vége közelébe az elöttem lévő fiú kérdezte meg, hogy mit csinálnék 30 centivel.(behalok ezeken xd) Miután kicsöngettek a barátnőm megkérdezte, hogy mit mondott az aki tetszik neki. Elmondtam és kérdeztem, hogy miért csinàlják ezt velem és erre azt mondta hogy nyugi csak azért mondták nekem mert ő pont dolgozott.(csak úgy elmondom én is) Egyik reggel jövök be és az a fiú aki tetszik a barátnőmnek előre köszönt. Elmondtam a barátnőmnek mert ez a fiú nem nagyon köszönős és meglepődtem. Erre ilyet szól hogy: Előre?! Neked?! Mondtam hogy ja erre elkezdte mesélni hogy ő amikor találkozik az első szerelmével akkor ő mindig előre köszön neki. (a fiú vissza utasította)Egyszer a barátnőm elöttem ment az iskolába (gondoltam halkan megyek mögötte majd megilyesztem) és ott ment el az első szerelme elött aki a buszmegállóba állt, a fiú ránézett és elfordult. Beért az iskolába, én még bementem a pékségbe és amikor beértem a barátnőm tök vidáman odajött és elkezdte mesélni hogy találkozott a volt szerelmével és hogy ő nagyon mosolygott rá és köszönt is neki. Nem szóltam neki hogy ott voltam egész végig mögötte. Most kb ennyi, na és az a kérdés hogy miért csinálja ezt? Úgy vettem le hogy szinte versenyzik velem. Volt már nektek ilyen barátotok?

2015. márc. 1. 23:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#0:47 Nagyon szépen köszönöm! :P Szabad megtudnom a korát? Tiszteletem!
2015. márc. 2. 00:51
 12/19 anonim ***** válasza:
20. Nyilván évben értendő. :D
2015. márc. 2. 00:52
 13/19 A kérdező kommentje:
#0:30-as onnan mert azért tudom hogy hogy nézek ki én és hogy néz ki ő. És na.. xd
2015. márc. 2. 00:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát mindenesetre a fiúk téged jobban bírnak mivel tQled kérdezték, hogy mit csinálnál 30 cm-rel xd. Ha nem is vagy szebb vonzóbb vagy számukra a kisugárzásod vagy ki tudja mí miatt. De az is lehet, hogy szebb vagy csak te nem gondolod úgy. Vagy egyben a kettQ: kisugárzás+külsQ, ki tudja. A kiugárzásodat nem tudom megmondani milyen mivel nem ismerlek meg nyilván azt sem tudhatom, hogy valójában (nem a te véleményed szerint) melyikQtök a szebb mivel nem láttam rólatok képet. Még mindig '30-as vagyok.
2015. márc. 2. 01:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Meg nyilván baratnQd se lenne ilyen ha nem lenne féltékeny rád. A féltékenységének pedig oka van, mégpedig az, hogy rád jobban figyelnek a fiúk, az a srác is aki barátnQdnek tetszik szóval...minden oka megvan a féltékenységre szóval nem csoda, hogy így viselkedik. Szóval mondom vagy szebb vagy csak nem veszed észre vagy a kisugárzásod jobb vagy mindkettQ.
2015. márc. 2. 01:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Ja bocsi elfelejteuem írni, hogy '30-as voltam.
2015. márc. 2. 01:24
 17/19 anonim ***** válasza:
*elfelejtettem
2015. márc. 2. 01:26
 18/19 anonim ***** válasza:
figyelj, a lájkok egyáltalán nem meghatározók. én le se szarom az egészet, nincs sok, de kit érdekel? 15l
2015. márc. 2. 19:19
 19/19 A kérdező kommentje:

#30as Nem hiszem de lehet. :/

#19:19 Engem sem érdekel. Hagyom mert az emberek tudják hogy kérte és nem úgymondva igazi lájk.

2015. márc. 2. 23:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!