Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez most normális vagy velem...

Ez most normális vagy velem van baj?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a baj hogy van egy barátnőm ,aki mindig engem csesztet egyszer játszottunk felelsz vagy merszet (nem lényeges) és az volt a feladat, hogy puszilja meg az unokatestvére arcát és mondtam neki hogy az unokatestvéred (csak simán igy) és azt mondta mi???? én mondtam: v agy nem?

és akkor mondta mit csúfolom és a barátnőim is velem álltak hogy ez nem csúfolodás . Ez a másik egyszer iskolában ügyeletes voltam ( figyelni kellet a többieket ha rosszak) és nem volt senki a és mondom nem ügyelek és oda mentem hozzá és mondtam hogy ha van kedved eljöhetsz ügyelni ugy sincs senki legalább beszélgetünk és el ment megsértődött .... mindig ezt csinálja nem tudom miért

13/L TUDOM ROSSZ HELYRE IRTAM!

2015. febr. 26. 20:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Eleg hulye.Szerintem hagyd a fenebe,o is valami idiota IQ huszar.
2015. febr. 26. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!