Miért hazudik a barátnőm (14L)? (Ha hazudik)
Figyelt kérdés
Azt mondta nekem régebben,hogy mentek Pestre plázázni a családjával,a húgával (12L) sétáltak (szülei vásároltak) és oda ment hozzá 2 helyes srác és kértek tőle autógrammot. Ebbe az a fura nekem hogy a suliba nem jöhet el farsangra (5 percre van a házuktól) de Pesten mászkálhat egyedül. Volt olyan is hogy neki van askja és oda mindig ír valaki szerelmes dolgokat. Ezt is elhittem miért ne, de az volt itt fura hogy olyan szavakkal írt dolgokat az a valaki mint a barátnőm szokott. Nem foglalkoztam vele. Néhány nap múlva egyik lány osztálytársam mondta hogy valaki irogat neki hogy szerelmes a barátnőmbe, meg hogy milyen gyönyörű stb. A barátnőm azt mondta hogy nem tudja ki lehetet az. Kb fél hónappal később nála voltunk és megnézte az askját a gépen és láttam hogy ott volt az általa feltett kérdések között amit az osztálytársamnak írtak róla. Megkérdeztem hogy miért írt a társunknak egy levelet amibe az áll hogy milyen tökéltes ő. Azt mondta csak hülyéskedett. Visszatérve az ő askos szerelmes leveleinek amiket kapott ez után eltüntek nem kapott többet. Leírok még egyet. Múltkor beteg voltam és azt mondta hogy aki tetszik nekünk fiú (igen, egy fiú tetszik nekünk) nekiment direkt és bocsánatot kért tőle. Másnap mentem mert érdekelt hogy miért akkor történnek ilyenek amikor nem vagyok ott 2 napot. Amíg a barátnőm nem ért be az iskolába addig én beszélgettem egy másik barimmal akinek elmondtam hogy mit mesélt nekem a barátnőm és azt mondta hogy nem is volt iskolába. Nem mondtam el neki hogy megtudtam. Hagytam. Hát most ennyit írtam de még sorolhatnám. Szóval szerintetek hazudik? Ha igen miért? Nem értem..2015. febr. 25. 22:21
1/9 A kérdező kommentje:
*mármint a végén amikor beszélgettem egy másik barátnőmmel akkor azt mondta hogy a fiú nem volt iskolába aki "nekiment".
2015. febr. 25. 22:24
2/9 A kérdező kommentje:
Nézzétek el a fogalmazási & helyesírási hibákat. Köszi :D
2015. febr. 25. 22:25
3/9 anonim válasza:
Azt szeretné, hogy azt hidd/higgyétek, hogy tetszik a fiúknak. Lássuk be ilyen nem történik, hogy egy tök átlagos (mármint nem híres) emberhez odamennek autogramot kérni. Talán sokatoknak van már köze fiúkhoz valamilyen szinten és nem akar lemaradni. Lehet, hogy fél közeledni hozzájuk. Persze, tuti füllent a lány de ha jó fej vagy és tényleg a barátja nem dörgölöd az orra alá. Csak rosszul érezné magát. Inkább segíts neki ismerkedni, mondd te is neki, hogy milyen szép ma meg hasonlók.
4/9 A kérdező kommentje:
De szebb mint én ezért nem értem. Neki volt már barátja nekem meg nem. Tök nem logikus amit csinál. Nekem kellen ezt csinálnom. Ő kedveletebb a fiúk körébe és akkor még fel is vág hasonlókkal?
2015. febr. 25. 22:38
5/9 A kérdező kommentje:
Az első fiúja facebookon írt rá hogy tetszik neki és így jöttek össze. De a barátnőm szerint nagyon ronda. Csók után szakítottak. Szerintem azért jött vele össze hogy ő már mondhassa azt hogy már csókolozott.
2015. febr. 25. 22:40
6/9 A kérdező kommentje:
A fiú 17 volt és nem is ismerte de ő találkozott vele egy eldugott helyen. Rám is írtak már hogy tetszem nekik de nem ismertem őket és nem mentem bele. Főleg egy teljesen ismeretlen fiúval egy eldugott helyen.
2015. febr. 25. 22:42
7/9 anonim válasza:
Hát akkor csak feltűnősködik. Meg akarja mutatni, hogy milyen sok srácnak tetszik. Elég buta dolog volt azzal a sráccal találkozni, főleg eldugott helyen. Erről beszélhetnél vele, ez nagyon veszélyes. Bánthatta is volna a srác.
Jó esetben kinövi ezt, amikor már nem lesz olyan nagy dolog, hogy kinek van fiúja kinek nincs. Te viszont okosan viselkedsz, csak így tovább. A barátnőddel meg beszélgess el valahogy, nehogy az legyen, hogy belemegy szexbe is egyszer valakivel, hogy elmondhassa ő már ezen is túl van.
8/9 anonim válasza:
Féltékennyé akar, bár a leírtak alapján kicsit többről van szó. Valószínűleg kisebbségi komplexusa lehet vagy valamit hevesen kompenzálni akar.
9/9 A kérdező kommentje:
Momdtam neki hogy hagyja a fiút, de ő nem. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2015. febr. 25. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!