Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hihetek neki? Hazudik?

Hihetek neki? Hazudik?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm megmutatott egy angol srácot, akivel állítólag jóban van. Annyi a bökkenő, hogy a 'srác' a barátnőm MSNjét használja, a kamerája 'nem működik', és mindig akkor van fent, mikor a barátnőm. Érdekes módon folyton akkor ír, amikor a barátnőmnek mozog a keze (a webcamerában látom).

Szerintem naiv módon elhittem neki, hogy tényleg létezik a srác, de mostmár nem tudom, mit tegyek.

Megmondjam neki, mit gondolok? De akkor megbántom.. De ha nem, akkor meg én érzem magam hülyén, hogy a legjobb barátnőm egy nemlétező fiúval akar összehozni. Segítsetek :/

2013. dec. 26. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:

De gááz.. :D

Már csak az a kérdés, hogy miért teszi ezt veled az állítólagos barátnőd.

Most nem azért, de szerintem borzasztóan jól szórakozhat rajtad.. mármint azon, hogy hülyét csinál belőled. Nyugodtan leplezd le.. a "sértődés" ilyenkor csak látszat.. megjátszott.. hát nehogymár még te érezd magad rosszul amikor ő néz téged futóbolondnak.. az ilyen nem barátnő..

2013. dec. 26. 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ennyit erről :DDDDDDDDDDDDDDDD
2013. dec. 26. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs is már msn...
2013. dec. 26. 22:48
 4/6 A kérdező kommentje:

És akkor még ő húzza fel magát, amikor nem úgy írok a 'srácnak', ahogy kellene, mert a 'legjobb haverja'.. :/ Ez azért nagyon rossz :/

És hogyan mondjam meg neki? Mármint... ahhh fogalmam sincs mi tévő legyek :/

Kedves utolsó, MSN van! :)

2013. dec. 26. 22:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Jaaj kérdező, az a baj, hogy nem tudom elviselni az ilyen tutyi-mutyi embereket, mint te vagy... nem csoda, hogy idiótának néz téged mindenki.

Küld el az édesanyjába, de a legjobb az lenne, ha megszakítanál vele minden kapcsolatot. Mert megérdemli. Ez egy igazi felnőttes lépés lenne.

2013. dec. 26. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért kell neked avval a sráccal beszélni mégis? Amúgy meg ennyi ésszel max 13-14 évesek vagytok. Barátnőd meg gyerekes hülye kislány.
2013. dec. 26. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!