Fiú, lány barátság. Közbe léphet az érzés?
Sziasztok!
Egy lánnyal már nagyon régóta nagyon nagyon jo barátságban vagyok, és ő is ugyanezt mondja el rólam. Ez a barátság már legalább 4eve tart.
Ő nagyon megbízik bennem, és én is szintén . Csak ez a barátság számomra már kezd egy kicsit mássá alakulni: az utóbbi időben elkezdtem valamit érezni a lány iránt...
Szerintetek elmondjam neki? Vagy mit tegyek?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
15/F
Mindenképp csak akkor mondd el neki, ha biztos vagy abban, hogy ő is többet érez irántad. Mert ha elmondod, viszont ő csak a barátod szeretne lenni, ezzel akár tönkre is teheted a barátságotokat, ami nagyon nem lenne jó..:( (tapasztalatból írom ezt..)
De remélem kölcsönös, szorítok nektek.! ;)
Nagyon köszönöm a válaszokat ! :)
Igen, a barátságunkat nem szeretnem tönkre tenni ezzel..
Megpróbálok épp ésszel gondolkodni...
Meglátjuk mi lesz.
Egyébként muktkorában olyat mondott, hogy nem szeretne elveszíteni, mert szeret /ehhez itt hozzá tette, hogy mint barát / . Csak már nem egy olyan esetről hallottam, hogyha a lány azt mondja, hogy szeret, mint barát, az nem igaz. Ezzel próbálja takarni azt, hogy hozzá , hogy mint barát .
Nem tudom... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!