Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen érzés a szerelem?

Milyen érzés a szerelem?

Figyelt kérdés

Mit érez olyankor az ember amikor szerelmes,ugyanis én már pár hete valami furcsa érzést érzek amit nem tudok megmagyarázni,van egy lány aki folyton a gondolataimban jár,és mivel neki jelenleg párkapcsolata van ( a párjával én ismertettem össze mivel régi jó haverom az illető) szóval

valami nyugtalanító érzés van most rajtam ami azóta jött elő és erősödött fel mióta ők összejöttek!Nem tudom hogy most szerelmes vagyok,féltékeny,vagy csupán csak a saját vágyaimat látom bennük visszatükröződni merthogy régóta keresem a párom de még mindig egyedülálló vagyok!?

2014. jún. 15. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Én Nem tudom milyen érzés a szerelem. Sohasem ismertem fel.

Sok lány volt az életemben de csak 1-nél éreztem hogy nagyon fájt a szakítás.

Úgyhogy szerintem csak akkor ismered fel ha már véget ért.

(35/ férj és apa)

2014. jún. 15. 12:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Mivel szivet szoritó ez az érzés bizonyára most van az amikor véget ért valami nálam,csak az nyugtalanit hogy volt már máskor is párkapcsolata más pasikkal a lánynak de mégsem éreztem ezt amit most, de mióta a haverommal jóba vannak előjött, és nem tudom mi a fene ez az érzés és mirt most tört rám?
2014. jún. 15. 12:21
 3/5 Fényember ***** válasza:
nem lehet hogy csak az zavar hogy te ismertetted őket össze..közben meg lehet hogy neked kellene most a lány mellett lenned?(vagy is úgy érzed)...szerintem csak ez zavarhat kicsit..lehet hogy kicsit irigyled is a boldogságukat..ez nem feltétlenül ellenük szólna...csak lehet hogy látod őket..érzed hogy hiányzik valami..és arra gondolsz hogyha nem hozod akkor össze őket..most te is nagyon boldog lehetnél azzal a lánnyal..:)
2014. jún. 15. 13:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Fényember ez is megfordult a fejemben,és lehet is benne valami,ha a lány beszél nekem róla,mármint a párjáról,és főleg mikor megtudom hogy épp találkoznak az a tudat egyszerűen nyomasztólag hat rám,és mintha fájni kezdene a szívem.Szerelem lenne ez?
2014. jún. 15. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Milyen érzés a szerelem? Világhírű írók, költők sem tudták eddig maradéktalanul megfogalmazni. Gondolod, nekünk majd sikerül?
2014. jún. 16. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!