Kezd nagyon szar érzés lenni! De nem tudok mit csinálni. Mit csináljak a barátaimmal?
14 éves lány vagyok és még nem volt barátom! : )
Engem ez alapból nem zavarna mert még csak 14 vagyok szóval szerintem nem késtem le semmiről! :D
De a barátaim (az összes) ezzel szivat! OK, hogy nekik van barátjuk de, hogy mindennap megemlítik, hogy nekem nincs az már elég szar érzés.
Töltik fel a smárolós képeiket facere és aláírják, hogy "reméljük XY nemsokára te is kiteszel ilyet!!!"
Valójában (még ha tudom is, hogy semmi okom) de nagyon irigy vagyok rájuk!! Nekem is tetszik egy srác aki rám sem néz és ...
Nekik meg a legnépszerűbb témájuk az, hogy én még nem csókolóztam és hiába mondom nekik, hogy fogják már be mert utálom ezt a témát és rosszul esik, hogy ezen röhögnek!!!
Ők a legjobb barátaim és igaziból nagyon jófejek meg minden csak ezt a témát nagyon nyomják nem tom miért!
Mit csináljak velük?? Hogy értessem meg velük, hogy nekem nagyon rosszul esik, hogy egyfolytában rajtam röhögnek?
Bocs, hogy egy ilyen (enyhén szólva) érdektelen (a világ számára :) ) téma miatt ilyen sokat írtam.
Előre is köszi a válaszokat! ;)
Ne haragudj de 14 évesen ne is legyen barátod még.
"Ők a legjobb barátaim és igaziból nagyon jófejek meg minden csak ezt a témát nagyon nyomják nem tom miért! "
Az ilyen emberek nem a barátaid, majd pár év múlva rájössz, hogy igazam volt.
Ők NEM a barátaid. a barátok melletted állnak, elfogadnak téged, a döntéseidet. Ha gondod van, vigasztalnak. Ha nincs pasid, segítenek találni, összehozni valakivel.
Ne pasit keress, hanem előbb ezeket a sz@r alakokat építsd le.
Köszi a válaszokat!
A tanuláson nagyon rajta vagyok! Muszáj!
Aztán szerintem megfogadom tanácsaitokat és leépítem őket! :D Ki tudja mit fognak legközelebb csinálni!
Hát nemtudom, de itt fiú oldalon a barátságba simán benne van, hogy húzzuk a másikat... Pl egyik haverom múltkor egy hétig minden órán fb-n chatelt a barátnőjével, azóta chatfighternek hívjuk... Meg elég gytrán felelt, és mondtuk a tanárnak, hogy ne tessék rossz jegyet adni, hiszen szerelmes!
stb... De mással is húzzuk egymást. (Ha meg látjuk, h a másiknak érzékeny pont azért észhez térünk.)
Na, amúgy hazudj be valamit, ahogy mondták mások is, ez a legjobb, ha nem akarsz összejönni senkivel. Esetleg, ha meg mégis cukkolnak, meg aztmondják, hogy hazudsz, vagy bármi, B terként imponálhatsz annak a srácnak aki tetszik, de rád se néz... fuuu most eszembe is jutott, hogy az a lány aki szerintem marhajófej, és számomra gyönyörű, szóval finoman szólva tetszik, na rá se nézek, de csak mert annyira parázok... Pedig nem szoktam xd Na mindegy bocsi a kicsi OFF-ért, csak 'hangosan' gondolkodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!