Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kezd nagyon szar érzés lenni!...

Kezd nagyon szar érzés lenni! De nem tudok mit csinálni. Mit csináljak a barátaimmal?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok és még nem volt barátom! : )

Engem ez alapból nem zavarna mert még csak 14 vagyok szóval szerintem nem késtem le semmiről! :D

De a barátaim (az összes) ezzel szivat! OK, hogy nekik van barátjuk de, hogy mindennap megemlítik, hogy nekem nincs az már elég szar érzés.

Töltik fel a smárolós képeiket facere és aláírják, hogy "reméljük XY nemsokára te is kiteszel ilyet!!!"

Valójában (még ha tudom is, hogy semmi okom) de nagyon irigy vagyok rájuk!! Nekem is tetszik egy srác aki rám sem néz és ...

Nekik meg a legnépszerűbb témájuk az, hogy én még nem csókolóztam és hiába mondom nekik, hogy fogják már be mert utálom ezt a témát és rosszul esik, hogy ezen röhögnek!!!

Ők a legjobb barátaim és igaziból nagyon jófejek meg minden csak ezt a témát nagyon nyomják nem tom miért!

Mit csináljak velük?? Hogy értessem meg velük, hogy nekem nagyon rosszul esik, hogy egyfolytában rajtam röhögnek?

Bocs, hogy egy ilyen (enyhén szólva) érdektelen (a világ számára :) ) téma miatt ilyen sokat írtam.

Előre is köszi a válaszokat! ;)

2012. szept. 15. 19:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi Utolsó! ;)
2012. nov. 25. 21:26
 12/15 anonim válasza:
100%

Szia!

Ők olyannal foglalkoznak amivel még nem kéne, csak azért, hogy játszhassák egymás előtt a fejüket. Aztán meg majd sírnak amikor dobják őket 3 hét múlva...

Úgy látom okosabb vagy te náluk! Tanulj, mert neked most ez a dolgod! Ha csak azért akarnál csókolózni egy fiúval mert a többiek cikiznek abban mi a jó?

Majd eljön az az idő is amikor egy rendes srác tényleg komolyan vesz. Ha úgy mérnék a barátokat, hogy hány pasija, vagy barátnője volt, akkor régen rossz...

Abszolút ne foglalkozz velük! Mintha nem is hallanád a butaságaikat és majd abba hagyják. Én annó ugyan ebben a cipőben voltam, engem azért "utáltak Ki" mert nem ittam és nem cigiztem. Ezek az emberek nem barátok!

2012. nov. 28. 17:07
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi! Valóban nagyon koncentrálok a tanulásra meg hát lassan felvételi... ;)

de nagyon rossz érzés és még több mint fél évig el kell viselnem őket...:(

2012. nov. 28. 18:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Na látod te egy normális 14 éves lány vagy. És ne csókolózz addig amíg el nem jön az ideje. Életed első csókját ne egy hülye buliban éld át. Szerintem a barátnőid ribizlik...
2013. okt. 11. 21:37
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy azok voltak :) szerencsére már gimibe járok (nem velük) és nagyon jó fej osztályom van ;) (meg sok új barátom)
2013. okt. 12. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!