Mi ez az érzés? Szerelem, féltékenység vagy irigység?
Figyelt kérdés
Két és fél éve hogy megismertem egy nagyon vonzó lányt,a ismeretségből barátság,szoros barátság lett!Ennek a lánynak nem igazán sikerültek a párkapcsolatai, két pasija volt csalódott mindkettőben!Egyik nap panaszolta nekem mennyire rossz érzés hogy nem talál normális pasit magának,kósza ötletem támadt, összeismertettem egyik fiu ismerősömmel, elkezdtek komolyabban ismerkedni egymással,CSAKHOGY!!.. mig az évek alatt tartott a kapcsolata az éppen aktuális pasijával, engem hidegen hagyott, de mióta ezzel a haverommal összehoztam őket valami nyugtalan nyomasztó érzés lett urrá rajtam,és nem értem hogy mi ez? A Két éve barátságunk alatt próbáltam én is közeledni jobban hozzá,kezdeményezni a szorosabb kapcsolatot de nem ált kötélnek mondván túl koros vagyok hozzá,és jó ez a barátság igy ahogy van! Szóval nem igazodok el magamon,mi ez az érzés bennem rajtam,és miért most ütötte fel a fejét bennem? hozzáteszem amint facebookon meglátom kettejük profilfotóját rögtön eluralkodik ez az érzés rajtam és roppant kinzó tud lenni! Szerelem féltés ez,féltékenység vagy irigység?
inkább csak ki akarod sajátítani.....am a kérdésedre válaszolva féltékenység irigység de ezt csak te döntheted el ha szerelmes vagy belé
2014. ápr. 30. 19:46
2/9 A kérdező kommentje:
Ki akarom sajátítani? tény hogy bejön nekem első perctől kezdve,de a legfőbb kérdésre nem feleltél, miért most kezdtem el ezt érezni? hisz mint irtam voltak más pasijai is a lánynak és akkor egyáltalán nem éreztem ilyet!
2014. ápr. 30. 19:58
3/9 anonim válasza:
Sztem időközben beleszerettél és ez csak akk tűnt fel neked amikor összehoztad az ismerősöddel.Akkor sztem mind a 3 vagy. Szerelmes vagy belé ezért vagy féltékeny de közben irigy is vagy a srácra h ő megkapta te meg nem :( sorry
2014. máj. 1. 11:54
4/9 A kérdező kommentje:
Az kétségtelen hogy valami érzést táplálok iránta, fura dolog ez a szerelem, észrevétlenül lopozik az ember szívébe,na most törhetem az agyam miként tegyem tul magam rajta,:(
2014. máj. 1. 12:11
5/9 anonim válasza:
Adok pár tippet :) Én is most szakítottam és volt jó pár szép emlék pl első csók :) Sztem olvass sokat lehetőleg ne romantikusat mert attól tuti rögtön ő jut róla eszedbe.Hallgass sok zenét.És ne legyél sokat egyedül mert tuti h elfoglalja az üres gondolataidat h vele foglalkozz :)Sok sikert :)
2014. máj. 1. 15:11
6/9 A kérdező kommentje:
jól látod Barby ,valóban minden gondolatom ő rajta jár,
ha zenét hallgatok rittig olyan melódiák mennek rádióba tévébe, de még kocsiba is hogy örá gondolok,az olvasás nem igazán foglal le, régeben ha fájt valami kiirtam magamból vers formájában,de mint irtam neked priviben, ugy nehéz nem gondolni rá ha naponta ir facen, és hív telón,kapcsoljam ki telóm, számitógépem, szűnjek meg létezni neki? fogalmam nincs mit tegyek!az élet sok mindenre megtanitott már, de arra nem hogy a viszonzatlan szerelmet hogy tegye túl magát az ember! Neked se lehet könnyű szakitás után,kitartást neked is!
2014. máj. 2. 17:21
7/9 anonim válasza:
Mivel a kezdetektol fogva neked is bejott a lany, igy ertheto, hogy most zavar az, hogy egy baratoddal jar, raadasul meg madarnak is erezheted magad legbelul, hogy ezt te segedkeztel osszehozni nekik...
2014. máj. 2. 17:53
8/9 anonim válasza:
Ezzel a barátság dologgal lett elrontva minden. Ha már az elején úgy gondolod, meg érzed hogy többet akarsz tőle (egy másiktól) akkor aszerint viselkedj vele. Ne menj bele ilyen alkuba, csak azért hogy a közelében lehess, amikor elkezd neked mesélni a pasijairól akkor már vakvágányon van az egész. Onnantól nem érdemes forszírozni hogy összejöjjetek. Nem fogtok. Tiplizz le és majd jön egy másik.
Egyébként a kérdésedre nem lehet egyértelmű választ adni, mivel a viszonyotok sem tisztázott.
2014. máj. 3. 19:11
9/9 anonim válasza:
szerintem valahol féltés is,és ha nem is szerelem,szeretet!:) a szíved mélyén szereted,csak nemtörhetnek fel az érzéseid:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!