Mit csináljak ezzel a "baráttal"?
Sziasztok!
Van egy barátnőm, aki enyhén szólva is pszichichiátriai eset, jár is pszichiáterhez. Hónapok óta én vagyok a lelki támasza, naponta-kétnaponta felhív a mondvacsinált problémáival, amik általában ugyanazok: utálja a családját, féltékeny a jelenlegi barátjának az exére, utálja a testét, és még sorolhatnám tovább.
Valamennyiszer elmagyarázom neki, hogy mit tegyen, ne gondoljon hülyeségeket, próbálom minden egyes alkalommal összeszedni. Múltkor már az édesanyja sírt nekem a telefonba, hogy őt már teljesen kikészítette a lánya, és ha én nem lennék, akkor nem tudja, hogy mit csinálna stb.
Múlt héten mikor már századszorra jött azzal, hogy kövér (egy 50 kg-os lányról beszélünk) akkor erélyesebben rászóltam, hogyha kövér akkor ne igyaa literszámra a forrócsokit és kezdjen el sportolni.
Másnap rám írt h mennyire rosszul esett neki, hogy ordibáltam vele. Mivel többen voltunk ott körbekérdezősködtem, hogy szerintük is ordibáltam-e, de érdeses módon senki nem is emlékezett erre.
És akkor jöjjön a lényeg: tegnap ennek a lánynak a barátja számon kérte az én legjobb barátnőmet, hogy miért vagyok így bekattanva. Ugyanis kiderül, hogy ez a lány azt hazudta a barátjának, hogy én hívom fel minden nap, és zaklatom a problémáimmal, hogy folyton ordibálok vele. Mondjuk igaz, hogy egyszer lekiabáltam, mikor azt mondta h tönkreteszi a jelenlegi barátja exének az életét( szegény lány csak annyit csinált, hogy közös órát vett fel velük, de már rég másik barátja van, nem is foglalkozik a barátnőm pasijával)
Mikor ez kiderült köpni-nyelni nem tudtam. Tudnám borítani a bilit, de annyira aljas ember úgy hiszem nem vagyok, de nagyon rosszul esett, hiszen én voltam az egyetlen barátnője, és nem is értem, hogy mire volt ez neki jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!