Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ezzel a barátnőmmel?

Mit tegyek ezzel a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Több barátnőm is van régebb óta de ez az egy már kezd nagyon idegesíteni azzal, hogy minden amit idáig én szerettem azt ő is megszerette. Ez idáig oké, mert csak azt akarta, hogy legyen bennünk közös. Régen én voltam a mókamester, erre ő mindíg elvette tőlem a szót. Utána lett egy kutyám, elkezdtem tanítgatni. Nagyon okos és szótfogadó eb lett belőle. Erre ő mit csinált? Hozatott az apjával egy kutyát és elkezdte ő is megpróbálni. Ezek után kutyatanárnak hívtak a környéken mert bemutattam, miket tanult meg. Aztán az ő kutyája megtanult pacsit adni és az én kutyám trükkjei már a semmibe mélyültek, mert úgy tettette mintha az ő kutyája többet tudna. Ezen kívül olyan dolgokkal vagánykodik, hogy neki ilyen meg olyan van otthon, ami nekem van nem pesig neki. Hála az égnek kicsit már kezdte befejezni ezt az utánozást. Elkezdett pasizni 3 éve. Én meg augusztusba beleestem egy fiúba. Mai napig nagyon bírom a fejét. Gondoltam ezt elmondom a barátnőmnek. Erre mit csinál? El mezd vele beszélgetni, és még azt is elérte, hogy azt mondja rá a fiú, hogy szép. De neki van barátja, csakhát neki mindíg ott kell lennje a toppon. Nem is beszélve arról, hogy állandóan neki áll föntebb. Mit tegyek vele? Egyedül a tanulásban nem vette még át a vezető szerepet, meg a jogsiszerzésben.

2015. febr. 16. 06:22
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

Neked szükséged van erre?

Ne foglalkozz vele,nem kell az embernek ilyen barát.Le kell építeni!

2015. febr. 16. 06:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát sajna igen szükségem van, mert kiskoromban nagyon beteg voltam és ő segített. Meg jó fej csakhat ez nagyon rossz. Leépíteni hogy?
2015. febr. 16. 06:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Vagy barátok vagytok, vagy vetélytársak. A kettő együtt nem fér meg.

Igen, értem, hogy RÉGEN jó barát volt, meg sokat köszönhetsz neki, na de nem hivatkozhatunk örökké arra, hogy egyszer régen milyen volt.

Amiket mondasz, azok között van olyan dolog, ami teljesen ártalmatlan dolog, meg olyan is, aminél nálam már vége lenne egy barátságnak. Az, hogy ő is akart egy kutyát, még ha utánzás is, szerintem semmi rossz nincs benne. Az, hogy ő direkt elkezdett nyomulni a pasidnál, csak azért, hogy téged übereljen, arra már azt mondom, hogy nem fér bele. Egy barát egyszerűen nem viselkedik így.

2015. febr. 16. 08:16
 4/10 anonim ***** válasza:
ő az a fajra barát aki mindenbe jobb akar lenni nálad. Sajnos vannak ilyenek
2015. febr. 16. 08:32
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Nem, nincs ettől szükséged rá, atótl, mert egyszer segített, az nem kompenzálja, hogy egy pióca és mindenben jobb akar lenni nálad. Ez nem barátsdág, csak nem akarod ezt észrevenni.

Normális ember amúgy leülne a "barátjával" és megbezsélné ezt vele, ha nem érti meg, akkor viszontlátásra, ennyit ért.

2015. febr. 16. 10:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, mindegyikőtöknek igaza van. Mindenben jobb akar lenni mint én (néha úgy érzem sikerül is ), át akarja venni a személyiségem. Mit tegyek ?:/
2015. febr. 16. 10:50
 7/10 Lilikécske ***** válasza:
79%

Szerintem ne erőltesd ezt a barátságot. Mert ez nem barátság. Inkább keress olyasvalakit, aki valódi barát, és nem dominálni akar melletted.

A pasi ügyeidről meg ne beszélj neki.

2015. febr. 16. 10:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Leírtuk már, mit tegyél. Vagy beszéld meg vele vagy hagyd a francba.
2015. febr. 16. 11:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Beszélek vele
2015. febr. 16. 15:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyrészt kérdezd meg tőle, ezeket miért csinálja, valami lelki kielégítetlenség érzete van? Másrészt, ha tudod, hogy ilyen, ne mondjál el neki mindent, amiről gondolod, hogy ő is utánozni fogja, pl. fiúügyeket, és a fiúnak, akivel jársz, már előre közöld,hogy van egy ilyen kellemetlenkedő barátnőd, és csak akkor mutasd be őket egymásnak, ha teljesen biztos vagy már a fiú érzéseiben. De ha a lány ennyire elviselhetetlen, mégis csak be kellene vele fejezni a kapcsolatot, vagy csak olyan tessék-lássék módra barátkozni vele. Ha felhív, elbeszélgettek, de ne csináljatok közös programokat. Mondd, hogy majd ha ráérsz valamire, hívod. Aztán két hónap múlva hívjad.
2015. febr. 17. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!