Mit tegyek ezzel a barátnőmmel?
Neked szükséged van erre?
Ne foglalkozz vele,nem kell az embernek ilyen barát.Le kell építeni!
Vagy barátok vagytok, vagy vetélytársak. A kettő együtt nem fér meg.
Igen, értem, hogy RÉGEN jó barát volt, meg sokat köszönhetsz neki, na de nem hivatkozhatunk örökké arra, hogy egyszer régen milyen volt.
Amiket mondasz, azok között van olyan dolog, ami teljesen ártalmatlan dolog, meg olyan is, aminél nálam már vége lenne egy barátságnak. Az, hogy ő is akart egy kutyát, még ha utánzás is, szerintem semmi rossz nincs benne. Az, hogy ő direkt elkezdett nyomulni a pasidnál, csak azért, hogy téged übereljen, arra már azt mondom, hogy nem fér bele. Egy barát egyszerűen nem viselkedik így.
Nem, nincs ettől szükséged rá, atótl, mert egyszer segített, az nem kompenzálja, hogy egy pióca és mindenben jobb akar lenni nálad. Ez nem barátsdág, csak nem akarod ezt észrevenni.
Normális ember amúgy leülne a "barátjával" és megbezsélné ezt vele, ha nem érti meg, akkor viszontlátásra, ennyit ért.
Szerintem ne erőltesd ezt a barátságot. Mert ez nem barátság. Inkább keress olyasvalakit, aki valódi barát, és nem dominálni akar melletted.
A pasi ügyeidről meg ne beszélj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!