Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Elszeretnék menni a barátnőmme...

Elszeretnék menni a barátnőmmel az Aréna Cinema City-be megnézni, egy 18+-os filmet. Ezzel csak annyi a baj, hogy én 16, ő meg 15 éves. Szerintetek be engednek a filmre úgy is, ha kiskorúak vagyunk?

Figyelt kérdés
Természetesen nem mutatunk fel diákot, mivel korhatáros filmre megyünk:D Előre is köszi a válaszokat!

2014. aug. 10. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden egyes mozis kérdésnél elmondják, hogy a korhatár-besorolás csak ajánlat, és nem szabály. Ha szűrni akarják a nézőt, az egyértelműen gyerekekre vonatkozik, nem 1-2 évvel a korhatár-ajánlat alatt.
2014. aug. 10. 21:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a gyors választ!:)
2014. aug. 10. 21:22
 3/5 anonim válasza:
Szerintem már a kutya se foglalkozik azzal hány éves vagy...Pár éve én is próbálkoztam 16 évesen 18-as filmre menni..nem adtam diákot..teljesáron vettem a jegyet (na nem baj, megérte)...Én 16 évesen nem néztem ki 16-nak se nemhogy 18-nak ezért hozzátette nekem a csaj aki adta a jegyet, hogy a filmet saját felelősségre nézem...ennyi...Reménykedj benne, ugyanúgy maradt a rendszer mára is :D
2014. aug. 10. 21:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát.A mai világban, minden a pénzről szól. :) Szóval..Nagy reményeket fűzök hozzá!
2014. aug. 10. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Hetente biztos van egy ilyen kérdés. A korhatás AJÁNLÁS. Jó, nyilván nem fognak két 11 évest beengedni a 18+as filmre, de 15-16 évesen senkit nem fog érdekelni. Megkérdezik esetleg, hogy tudtok-e a korhatárról, magabiztosan mondjátotok, hogy persze és kész. Szerintem még diákot is mutathattok, mert tudtommal az egyetemistáknak is érvényes a diák, bár nem tudom 100%-ra mondani neked.

De ma már tényleg az számít, hogy fizessétek ki.

2014. aug. 10. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!