A barátnőmmel már aktust szeretnénk kezdeményezni (én 14 ő is 14) és az én hímvesszőm 13-14cm ezzel átszakíthatom a szűzhártyáját? Megfelelő élvezetet tudok neki adni?
Ha valóban készen lennél a szeretkezésre, és az örömszerzésre tudnád, hogy a szerszámod mérete megfelelő
lesz, ha tudod is használni. Én mindig azt szoktam mondani, hogy amig kézzel és nyelvvel nem tudod a gyönyörig
izgatni a csiklóját (nem kotorászunk odabent sem addig) addig a konkrét aktusnak neki se fogj, mert
csak rossz élmény lesz neki.
Nem akarok rosszindulatú partypooper lenni, de úgy, hogy még azt sem tudod, hogy mi az a szűzhártya, ne akarj senkit megfarkalni.
Keress rá, hogy " hymen " és tanulmányozd a képeket. Aktust pedig majd olyan idősen szeressetek kezdeményezni, mikor már egy gyerek becsúszása nem egy elképzelhetetlen borzalommal ér fel.
Pettingeljetek először legalább vagy fél évet.
Mert ezek szerint holt hülyék vagytok hozzá...
a 3assal értek egyet, fedezzétek fel egymás testét, a többi még ráér
amúgy is olyan a kérdésed, mintha egy biosztankönyvből írtad volna ki
#9 nos itt kezdődnek a fő kérdések igen. Erről nyilván nyilakozni fog a lány.
Van olyan amit te mondasz, de mivel jellemzően elég kevesen egy általános leirásban nem a kivételekből indultam ki hanem az általánosabból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!