Miért nem akar már velem lenni?
Nyáron neten beszéltem egy sráccal, aztán megszakadt a kapcsolat. Január elején újra elkezdtünk beszélni, gyorsan találkoztunk is.
Az első találkozásunkkor nagyon nyomulós volt, tapizott, puszilgatott, mondta, hogy menjek fel hozzá.. De ne egy mai nyomi pasit képzeljetek el, ez a pasi 22 évesen szűz (tuti), tehát nem tudtam hova tenni a dolgot. Természetesen nem mentem fel hozzá.
Megbeszéltük, hogy nekem ehhez idő kéne, egyikünk sem akar kapcsolatot, tehát legyen barátság extrákkal. Ezután kb 5 napig folyton írt facebookon, mennyire jófej vagyok, stb.
Aztán hirtelen váltott, miszerint csak nagyon kanos lett és ő nem akar szerelem nélkül szexelni. Mondtam, hogy jó, én eleve csak barátságot kerestem.. Megint minden oké lett.
2 nappal később találkoztunk, jót beszéltünk, semmi érintés, nyomulás.
Ezután napokig nem írtam neki, kíváncsi voltam, eszébe jutok-e (rengeteg barátja van), de nem írt. Ezt mondtam is neki, hogy azt hittem fontos vagyok neki, de nem írt nekem, így gondolom nem vagyok az.
Azóta semmit sem beszéltünk. Nem értem, nem csak szexelni akart, tényleg nem olyan, tipikus félénk, csúnyácska srác.
Szerintem próbálkozott,hátha talál valakit aki beavatja....
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!