Nem akar velem beszélni a legjobb barátnőm, mit tegyek?
Nem lehet,hogy már úgy mond eltávolodtatok egymástól és ő már nem tekint legjobb barátnőjének? Hiszen írtad másokat áthív.De pont a legjobb barátnőjét ne hívná át?
Szerintem akármilyen fájó hagyd a francba.
De amúgy beszéltél vele erről miért csinálja?
első vagyok
Azért egy beszélgetést megérne.Ahol őszintén elmondaná és te is,hogy mit vártok a barátságotoktól.
Én akárhányszor össze vesztem legjobb barátnőmmel vagy egyszerűen úgy éreztem hanyagol,meg beszéltem vele és változtatott rajta.
Például most legutóbb azt hittem vmi nagyon nem stimmel,keveset irkáltunk,aztán pedig ha ő hívott nem figyelt,vissza kérdezett többször,elhallgatott stb. Találkoztam és megbeszéltem vele,hogy még is mi ez vagy már nem olyan a barátságunk?
Elmondta,hogy két tanfolyamra jár, tanul sokat,mellette otthon főz,takarít,plusz edzésre jár stb stb mondta kevesebb ideje van.Így amikor telefon a kezében velem is és más barátnőivel is szeretne beszélni.Így pl kivagyok hangosítva közben facen ír 2 másik lánynak.De próbál a kedvemért változtatni azóta ha hív akkor tényleg velem beszél és nem másokkal :)
Szerintem neked is tisztáznod kéne ezt az egészet.
Ha pedig ő úgy dönt vmiért,hogy hagyjátok ezt a barátságot akkor hagyd.Ha már az egyik fél nem akarja akkor a másik megszakadhat akkor sem fog változni a dolog.
A problémák nem akkor kezdődtek drága.Megmondom én,mi itt az alapvető probléma.Az egész szöveg alapján,nekem az jön le,hogy ÉN-ÉN-ÉN-ÉN.És a barátnőd véleménye? Hol van az érme másik fele? Ha tényleg beszéltetek erről,eljutott az agyállományodig amit mondott,vagy a vastag ego-ködben elveszett akárcsak anno Petőfi..? Lehet,hogy a barátja esetleg nem csak mint férfi szerepel az életében,hanem legjobb barát és/vagy testvér is,aki mindig ott van neki ha kell ha nem,elég figyelmet fordít rá,meghallgatja,ha tud segít neki,mellette van,vigasztalja a nehéz időkben,amit lehet,hogy sokszor te okozol neki,és nem csak terheli őt +ban minden más mellett?
Nem akarok bunkó lenni,de tudod nem csak a saját szemszögedből kell a dolgokat figyelni,hanem meghallgatni a másikat,odafigyelni rá,és változtatni.Mert valószínűleg nem véletlen az,hogy nem hív át annyit mint régen,nem keres,nem beszéltek annyit.Mi van,ha ő is azt a taktikát választotta,vedd észre,hogy elveszítheted őt? Bújj ki az egód mögül és fordíts figyelmet másokra is,ne a saját hiúságod,egód,önzőséged rabja legyél.
Egy szó mint száz,túlságosan el vagy magaddal foglalva,és leszarod a másik érzéseit.
Az én ötletem az,hogy üljetek le 3asban a barátjával egy sör mellett megbeszélni ezt az egészet,és ne süketelj.:)
Sajnálom ha támadó jellegűnek tűnik a fenti kommentem,de én ezt így látom.
Lelki szemetesdomb voltam sokáig,nekem is rengeteg olyan "barátom" volt akinek vagy nem kellett volna lennie,vagy épp olyanok,akik miatt le tudom venni a jeleket:)
Azt észrevettük a válaszból, hogy vannak problémáid, csak azt nem értjük, hogy a kérdés melyik részében láttad azt, hogy a kérdező csak magával törődik, illetve a másik lány pasiját miért véded, mikor a kérdésből kiderül, hogy nem sok köze lehet ehhez.
" Igazából az ő kapcsolata a barátjával egy távkapcsolat, egy hónapban 1-2 hétvégére jön le csak. Úgyhogy ezért is nem értem miért nem lehet velem találkozni, "
Az egészben.Sántít az egész,miért nem gondoltok bele?Ha annyira félti a barátságot,akkor nem sajnálni kéne magát,hanem esetleg átmenni,és megbeszélni,nem szóba hozni,nem egy hétig nem beszélni vele.Nagyon az akar lejönni,hogy mennyire törődik vele,de ha ez így van,miért nem írta ebbe bele a barátnője véleményét is? Csak így lehetne jogosan és igazságosan "ítéletet" mondani,ötletelni,hogy mi is lenne a legjobb amit tenni lehet az ügy érdekében.
Nem védem a barátját,de mivel tényleg nincs sok köze hozzá,ne őt tegye ezért felelőssé.Mond azt,hogy nem ezt sugallja az említett rész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!